Τοποθέτηση Πινάκων στο Σχολείο μας

Ένα ακόμα έργο στο σχολείο μας ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Με πρωτοβουλία της Διευθύντριας του σχολείου μας, Κας. Ι. Μικρογιαννάκης, και του Συλλόγου Διδασκόντων, τοποθετήθηκαν εντός του χώρου του σχολείου μας, μεγάλοι πίνακες dow που φιλοξενούν πλέον τα μοναδικά έργα των μαθητών μας. 

Ο Σύλλογος γονέων φρόντισε για την αγορά των πινάκων, τα οποία στη συνέχεια, με τη φροντίδα του συλλόγου Διδασκόντων, πλαισιώθηκαν περιμετρικά με ξύλο και τοποθετήθηκαν στους τοίχους.

Ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα που δεν ομόρφυνε απλά το σχολείο μας, αλλά μας υπενθυμίζει και το ρόλο της τέχνης στην εκπαίδευση;  να μάθει το παιδί να συλλαμβάνει το κόσμο που το περιβάλλει πολυδιάστατα, μέσα από τα δικά του μάτια, χωρίς όρια, χωρίς σωστές ή λάθος απαντήσεις, ως ένας ακόμα μοναδικός καλλιτέχνης.

 

 

   

 

3o Δημοτικό Σχολείο Αλίμου

Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση Η Μάσκα του Διαδικτύου

booked.net

Επικοινωνία

  Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

  Σχολείο : 210 98 29 800

  Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.