Χριστουγεννιάτικο Γράμμα προς όλους τους Γονείς & Κηδεμόνες

 

 

Ένα γράμμα λίγο διαφορετικό από τις προηγούμενες χρονιές, όμως, το ίδιο σημαντικό…

 

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

 

Οι δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας αυτή τη χρονική περίοδο, δεν μας επιτρέπουν να βρεθούμε από κοντά,  να ανταλλάξουμε τις Χριστουγεννιάτικες ευχές μας και να προσφέρουμε τη βοήθειά μας σε όποιον την έχει ανάγκη. Προσπαθούμε όμως και το πράττουμε όπως μπορούμε επιδιώκοντας τη μεγαλύτερη δυνατή αποτελεσματικότητα.

 

 

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, για τις φετινές γιορτές, εκτός από την πολύτιμη ευχή να έχουμε όλοι μας υγεία και δύναμη, θα ήθελε να εκφράσει μια ακόμη ευχή και να  μοιραστεί τις σκέψεις του με όλους τους γονείς.

 

Η βασική μας ευχή λοιπόν, μετά την υγεία, για το 2021, είναι η γρήγορη επιστροφή των μαθητών μας στο φυσικό τους χώρο, το σχολείο, ώστε να συνεχιστεί η εκπαιδευτική διαδικασία όπως όλοι τη γνωρίζαμε μέχρι τώρα και να ξεπεράσουμε όλα τα γνωστικά, κοινωνικά και πνευματικά προβλήματα που έχει επιφέρει η εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Όχι μόνο ελπίζουμε αλλά και θα προσπαθήσουμε με την έναρξη του νέου έτους η ευχή μας να γίνει πραγματικότητα.

 

Στο σημείο αυτό αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τη Διευθύντρια και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας, που υποστήριξαν όλους τους μαθητές κατά την περίοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, αντιμετωπίζοντας πολλές φορές  ανυπέρβλητα προβλήματα και να τους ευχηθούμε καλή δύναμη και κουράγιο στο δύσκολο έργο τους.

 

 Το σχολείο είναι ο φυσικός χώρος των μαθητών και γι αυτό οφείλουμε όλοι να προσπαθούμε για το καλύτερο. Είναι κατανοητό ότι οι συνθήκες που βιώνουμε έχουν επιφέρει σημαντικές οικονομικές δυσκολίες για όλους μας, όμως οι ανάγκες που προκύπτουν στη σχολική μας κοινότητα παραμένουν μεγάλες και ο Σύλλογος καλείται αρκετές φορές να βοηθήσει, ώστε τα παιδιά μας να βρίσκονται σε ένα καθαρό και ασφαλές περιβάλλον. Η ετήσια συνδρομή κάθε οικογένειας μπορεί να καλύψει σημαντικές λειτουργικές και πάγιες ανάγκες που υπάρχουν στο σχολείο μας. Ιδιαίτερα τη φετινή χρονιά, ο Σύλλογος δεν έχει άλλα έσοδα και με την επιστροφή των μαθητών στο σχολείο σίγουρα θα χρειαστεί η συμβολή μας σε αυτή την προσπάθεια.

 

 

Κλείνουμε το γράμμα μας με μια ευχή και μια μαντινάδα: οι μέρες που έρχονται να φέρουν

υγεία και ευτυχία στο σπίτι σας και η νέα χρονιά να είναι γεμάτη όμορφες στιγμές,

νέες ελπίδες και πολλά χαμόγελα!

 

 

Mε χρώμα απ' την ανατολή κι ανθούς απ' τη γαρδένια

ευχόμαστε  Χριστούγεννα χρυσά και μεταξένια... ”

 

 

Καλά Χριστούγεννα

και

Καλή Χρονιά!

 

 

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

3o Δημοτικό Σχολείο Αλίμου

Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση Η Μάσκα του Διαδικτύου

booked.net

Επικοινωνία

  Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

  Σχολείο : 210 98 29 800

  Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.