Συνδρομή Συλλόγου 2017-2018

 

Αγαπητοί γονείς,

Εν όψη της ετήσιας εορταστικής εκδήλωσης του συλλόγου μας, που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του σχολείου μας, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι μπορείτε να συμβάλλεται στην οικονομική ενίσχυση του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων με την καταβολή της ετήσιας συνδρομής σας.

Οι συνδρομές των μελών του Συλλόγου είναι η κύρια πηγή εσόδων του και συμβάλουν στην πραγματοποίηση των εκάστοτε εκδηλώσεων καθώς επίσης και στην βελτίωση των καθημερινών συνθηκών των παιδιών μας στο σχολείο.

Με την δική σας βοήθεια ο σύλλογος μας έχει καταφέρει – μέχρι και σήμερα – να βοηθήσει σημαντικά σε θέματα του σχολείου μας (πληρωμή καθαρίστριας, αγορά κουρτινών... κτλ), αλλά και στην διοργάνωση όλων των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.   

Με την καταβολή της ετήσιας συνδρομής σας, και μόνο, μπορούμε να συνεχίσουμε το έργο μας, προς όφελος του σχολείου μας και κατ’ επέκταση των παιδιών μας.

Η συνδρομή είναι ετήσια και είναι 20€ ανά οικογένεια.

Μπορείτε να βοηθήσετε στο έργο του Συλλόγου καταβάλλοντας τη συνδρομή σας για το έτος 2017-2018 στην ταμία του Συλλόγου Κα. Ζανέττα Λουκίδου κάθε πρωί από τις 8:00 μέχρι τις 8:20 και το Σαββάτο από τις 9:00 μέχρι τις 2:00. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Κα. Έφη Παναγοπούλου (αντιπρόεδρος) στο τηλ. 6932606992

 

Ευχαριστούμε,

Από το Δ.Σ. του συλλόγου

 

 

 

 

3o Δημοτικό Σχολείο Αλίμου

Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση Η Μάσκα του Διαδικτύου

booked.net

Επικοινωνία

  Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

  Σχολείο : 210 98 29 800

  Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.