Εκλογές 2016

Ενημερώνουμε τους Γονείς και Κηδεμόνες του Σχολείου ότι η Γενική Συνέλευση  Γονέων της 4ης Δεκεμβρίου 2016 συνήλθε σε απαρτία, ενέκρινε ομόφωνα το Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό του απερχόμενου ΔΣ και αποφάσισε τη διενέργεια εκλογών την 

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 17:00-20:00 

στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και των εκπροσώπων του σχολείου μας στην Ένωση Γονέων και Ελεγκτική Επιτροπή.

Η συμμετοχή και των δύο γονέων στις εκλογές είναι απαραίτητη. 

Σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου στις εκλογές για την ανάδειξη Δ.Σ. και στην Ένωση Γονέων πρέπει να ψηφίσει ικανός αριθμός γονέων, ο οποίος να αντιπροσωπεύει το 1/3 των μαθητών του Σχολείου, δηλαδή 100 γονείς. Απαραίτητη προϋπόθεση να είναι μέλη του Συλλόγου Γονέων έχοντας εκπληρώσει την οικονομική υποχρέωση της ετήσιας συνδρομής. Παρακαλούμε για την προσέλευσή ΟΛΩΝ σας, ώστε να μπορέσει το σχολείο μας να εκπροσωπηθεί με ισχυρή παρουσία στα όργανα λήψης αποφάσεων. 

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να θέσουν υποψηφιότητα για:

1) το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΓ

2) την Ένωση Γονέων  

3) την Ελεγκτική Επιτροπή

έως και την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016, ώρα 20:00

είτε στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. του Συλλόγου Γονέων, είτε στα τηλέφωνα της 3μελούς Εφορευτικής Επιτροπής, διευκρινίζοντας αν η υποψηφιότητα αφορά το ΔΣ, την Ένωση Γονέων ή την Ελεγκτική Επιτροπή.   

Η εφορευτική επιτροπή

1. ΠΡΟΕΔΡΟΣ:      ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ      6942 610808

2. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:   ΠΟΥΛΑΚΗ ΕΡΑΤΩ             6974 892630

3. ΜΕΛΟΣ:            ΛΑΣΚΑΡΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ        6977 435793

3o Δημοτικό Σχολείο Αλίμου

Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση Η Μάσκα του Διαδικτύου

booked.net

Επικοινωνία

  Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

  Σχολείο : 210 98 29 800

  Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.