Γενική Συνέλευση

Ενημερώνουμε τους Γονείς και Κηδεμόνες του Σχολείου ότι η Γενική Συνέλευση της 11ης Νοεμβρίου 2015 μετά από καταστατική απαρτία ενέκρινε ομόφωνα το Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό 2014-2015

Κατά τη διάρκεια της Γ.Σ η πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Κα Καρατζά Θεανώ αναφέρθηκε στο ρόλο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων καθώς και στη δράση του για τη χρονιά που πέρασε.

Ο ταμίας του ΔΣ κος Νεραντζάκης Βασίλης παρουσίασε τον οικονομικό απολογισμό, ο οποίος και εγκρίθηκε ομόφωνα από τους παρευρισκομένους.

Στη Γ.Σ. παρευρέθηκαν ο Διευθυντής του Σχολείου μας κος Μπότσης Νικόλαος, ο οποίος μας παρουσίασε θέματα που απασχολούν το σχολείο μας και έδωσε απαντήσεις σε ερωτήσεις που τέθηκαν από τους γονείς. Παρευρέθηκαν επίσης, ο Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος της Ένωσης Γονέων του Δήμου Αλίμου Κος Δήμου Ταξιάρχης, το μέλος της Ένωσης Γονέων και μέλος της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Παιδείας, Κα Δανοχρήστου Ντόρα καθώς και ο τέως πρόεδρος ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας και νυν ταμίας της Ένωσης Γονέων Αλίμου, Κος Ρούσσος Γεώργιος.

Αναλυτικότερα τα θέματα που συζητήθηκαν κατά τη Γ.Σ. παρουσιάζονται στο Newsletter 2015.

Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων

σχολ. έτος 2019 - 2020

 

 Η Μάσκα του Διαδικτύου

booked.netΕπικοινωνία

  Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

  Σχολείο : 210 98 29 800

  Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.