Εκπαίδευση και Εργασία στην Ελλάδα και το εξωτερικό

 

Έχουμε την ευχαρίστηση να σας ενημερώσουμε για τη διεξαγωγή της 17ης Διεθνής Έκθεσης EKΠAIΔEYΣH KAI ΕΡΓΑΣΙΑ 2015, που θα διεξαχθεί από 6 έως 8 Mαρτίου 2015, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και της ημερίδας ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΟ – Job Festival που διεξάγεται παράλληλα στον ίδιο χώρο. 

H EKΠAIΔEYΣH ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ, η μοναδική διεθνής έκθεση στη χώρα μας για την εκπαίδευση και μία από τις κορυφαίες στην Ευρώπη. 

Αποτελεί έναν καταξιωμένο θεσμό, μέσω του οποίου χιλιάδες νέοι άνθρωποι ενημερώνονται άμεσα και αποτελεσματικά για τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα εκπαίδευσης και κατάρτισης που προσφέρονται από δημόσια και ιδιωτικά ιδρύματα στην Eλλάδα και το εξωτερικό καθώς και προγράμματα δια βίου εκπαίδευσης και πολλά ακόμη. Tαυτόχρονα η έκθεση αποτελεί σημείο αναφοράς για το σύνολο της ακαδημαϊκής κοινότητας, εκπαιδευτικoύς, σύμβουλους επαγγελματικού προσανατολισμού, εκπροσώπους φορέων εκπαίδευσης και κατάρτισης.  

Παράλληλα, στο αμφιθέατρο της έκθεσης στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων, διεξάγεται το  Σταδιοδρόμιο-Job Festival με πλούσια θεματολογία και καταξιωμένους ομιλητές. Το Σταδιοδρόμιο – Job Festival παρέχει πολύτιμη ενημέρωση σε καίρια θέματα όπως Σπουδές και καριέρα σε περίοδο κρίσης, Επαγγελματικό Προσανατολισμό, Διά Βίου Εκπαίδευση, Μεταπτυχιακά και MBA, Εργασία σε Ελλάδα και εξωτερικό, Τάσεις στην αγορά εργασίας σήμερα και στο μέλλον.  

H μακρόχρονη και αξιόλογη πορεία της έκθεσης EKΠAIΔEYΣH ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ την καθιστούν αξιόπιστο μέσο επικοινωνίας για το μαθητικό και φοιτητικό κοινό, τους γονείς, τους επαγγελματίες της εκπαίδευσης και όλους όσους επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους, σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο και απαιτητικό περιβάλλον.  

Η έκθεση τελεί υπό την Aιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, του Δήμου Aθηναίων, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη και την αναγνώριση.

  

Η είσοδος στην έκθεση ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ και στο ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΟ-Job Festival είναι δωρεάν.

 

3o Δημοτικό Σχολείο Αλίμου

Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση Η Μάσκα του Διαδικτύου

booked.net

Επικοινωνία

  Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

  Σχολείο : 210 98 29 800

  Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.