Γενική Συνέλευση Οκτωβρίου 2014

Ενημερώνουμε  τους  Γονείς  και Κηδεμόνες του Σχολείου ότι η Γενική Συνέλευση  Γονέων της 20ης Οκτωβρίου 2014 συνήλθε σε απαρτία, ενέκρινε ομόφωνα το Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό του απερχόμενου ΔΣ και αποφάσισε τη διενέργεια εκλογών την 

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

18:00- 21:00

στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και των εκπροσώπων του σχολείου μας στην Ένωση Γονέων και Ελεγκτική Επιτροπή.

Δείτε το Newsletter από την Γενική Συνέλευση

Η συμμετοχή και των δύο γονέων στις εκλογές είναι απαραίτητη.

Σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου στις εκλογές για την ανάδειξη Δ.Σ. και στην Ένωση Γονέων πρέπει να ψηφίσει ικανός αριθμός γονέων, ο οποίος να αντιπροσωπεύει το 1/3 των μαθητών του Σχολείου, δηλαδή 100 γονείς. Απαραίτητη προϋπόθεση να είναι μέλη του Συλλόγου Γονέων έχοντας εκπληρώσει την οικονομική υποχρέωση της ετήσιας συνδρομής. Παρακαλούμε για την προσέλευσή ΟΛΩΝ σας, ώστε να μπορέσει το σχολείο μας να εκπροσωπηθεί με ισχυρή παρουσία στα όργανα λήψης αποφάσεων.

 

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να θέσουν υποψηφιότητα για:

1) το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Γ. 

2) την Ένωση Γονέων     

3) την Ελεγκτική Επιτροπή   

 

έως και την Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014, ώρα 20:00

είτε στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. του Συλλόγου Γονέων, είτε στα τηλέφωνα της 3μελούς Εφορευτικής Επιτροπής, διευκρινίζοντας αν η υποψηφιότητα αφορά το Δ.Σ., την Ένωση Γονέων ή την Ελεγκτική Επιτροπή.  

 

Η εφορευτική επιτροπή

 

  Τηλέφωνο

1. ΠΡΟΕΔΡΟΣ:        ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 6937 054221

2. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:    ΣΚΟΠΕΛΙΤΗ ΜΑΡΙΕΤΤΑ 6944 358807

3. ΜΕΛΟΣ:              ΚΟΠΑΝΙΑΡΗ ΦΩΤΕΙΝΗ 6985 679159

 

Συντονιστής τμήματος

Παράλληλα, η Γενική συνέλευση αποφάσισε να δημιουργήσει ένα νέο πρωτοποριακό θεσμό στο σχολείο μας εκλέγοντας για κάθε τμήμα ένα συντονιστή δράσης. 

Σκοπός αυτού του θεσμού είναι η δημιουργία στενότερων δεσμών μεταξύ των παιδιών της τάξης και των γονέων τους, με τη βοήθεια ενός συντονιστή. 

Καθώς είναι δύσκολο για τους γονείς να οργανώσουν κάτι τέτοιο από μόνοι τους, σκεφτήκαμε ως ΣΓ να αναλάβουμε την πρωτοβουλία να το οργανώσουμε παράλληλα με τη διεξαγωγή των εκλογών. Αυτή η διαδικασία είναι εντελώς ανεξάρτητη από τις αρχαιρεσίες των εκλογών του ΣΓ, ωστόσο για διευκόλυνση θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με την ίδια μέρα και ώρα των εκλογών που θα προσέλθουν η πλειοψηφία των γονέων να ψηφίσουν.

Πλαίσιο και όριο στη φαντασία και δημιουργικότατα δεν υπάρχει. Ωστόσο, οι   αρμοδιότητές  του υπεύθυνου τμήματος θα αναπτύσσονται στο επίπεδο της τάξης του, συντονίζοντας τους υπόλοιπους γονείς σε δράσεις που θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν τα παρακάτω:

  • Διοργανώσεις εκδηλώσεων, Εκδρομές
  • Συνεργασία με το ΣΓ - Ενημέρωση προβλημάτων και προώθηση στο Σ.Γ.
  • Ομαδικά Δώρα Δασκάλων κτλ

Παρακαλούμε όσους γονείς ενδιαφέρονται για υποψηφιότητα για το Συντονιστή τμήματος να αποστείλουν την παρακάτω φόρμα συμπληρωμένη στο e-mail του ΣΓ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,  ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς με οποιοδήποτε από τα μέλη του Δ.Σ. τα οποία θα βρίσκονται και στο σχολείο το Σάββατο 27 Οκτωβρίου κατά την ώρα των δραστηριοτήτων 09:00 - 14:00. 

 Αίτηση Υποψηφιότητας

 

ΤΜΗΜΑ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΓΟΝΕΑ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΑΘΗΤΗ

 

 

 

  

Στη διάθεσή σας

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων

 

 

Επικοινωνία

Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

Σχολείο : 210 98 29 800

Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.