Γενική Συνέλευση

Πραγματοποιήθηκε στις 23/11/2013 Διοικητικό Συμβούλιο όπου επικυρώθηκαν τα θέματα που συζητήθηκαν στην Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αλίμου της 20/11/2013 στην οποία προήδρευσε η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κα Καρατζά Θεανώ  και παρευρέθηκε, εκτός σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος της  επιτροπής Παιδείας του Δήμου Αλίμου  κος Άρης Τάγκαλος και ο Διευθυντής του σχολείου κος Ν.Μπότσης.

Η Συνέλευση έγινε σε ένα πολύ καλό και δημιουργικό κλίμα και τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα εξής:

1. Καλωσόρισμα από την Πρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αλίμου

2. Ανέλυση θεμάτων σχετικά με την λειτουργία του σχολείου ,την συμπεριφορά των μαθητών και των διδασκόντων καθώς και θέματα σχετικά με τον εξοπλισμό και συντήρηση των υποδομών από τον Διευθυντή του σχολείο κο Μπότση.

3. Ο κος Τάγκαλος, ως πρόεδρος της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, αναφέρθηκε με λεπτομέρεια στα κτηριακά προβλήματα και απάντησε σε ερωτήσεις γονέων για την μέριμνα του Δήμου όσον αφορά συντηρήσεις και επισκευές για τον εσωτερικό καθώς και τον περιβάλλοντα χώρο του σχολείου.

4. Αναφορά του Διοικητικού Συμβουλίου σε θέματα που απασχολούν το Σύλλογο και τους γονείς όπως:

 ·         Νέα ονομασία του σχολείου σε "ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ" με πληροφορίες για το λόγο που επιλέχτηκε η συγκεκριμένη ονομασία καθώς και για εκδηλώσεις που θα γίνουν από την Διεύθυνση του σχολείου σε συνεργασία με τον Δήμο Αλίμου.

·         Αγορά εξοπλισμού οποίος αφορά Χάρτες πολιτικούς και γεωφυσικούς για κάθε τάξη καθώς και μουσικά όργανα μετά από συνεννόηση με τον δάσκαλο μουσικής.

·         Σκέψεις για προσθήκη νέων τμημάτων δραστηριοτήτων όπως Αρχαία Ελληνικά ,Θεατρική Αγωγή και ρομποτική.

·         Δημιουργία Τράπεζας αίματος στην οποία θα συμμετέχουν οι γονείς του σχολείου μας με την βοήθεια της Δημοτικής Αρχής η οποία διοργανώνει κάθε χρόνο εθελοντική Αιμοδοσία.

·         Αναφορά στις εκδηλώσεις που πρόκειται να διεξαχθούν στο προσεχές διάστημα και αφορούν την εκδήλωση των Χριστουγέννων  οι οποίες θα περιλαμβάνουν bazzar δώρων Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι, κοπή βασιλόπιτας στις τάξεις και την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτική γιορτή.

·         Τέλος έγινε αναφορά στην συμμετοχή του συλλόγου σε παρεμβάσεις και παραστάσεις διαμαρτυρίας για θέματα που αφορούν την σχολική κοινότητα όπως οι παραχωρήσεις χώρων του σχολείου σε συλλόγους για δραστηριότητες, ελλείψεις εκπαιδευτικών , έλλειψη ολοήμερου και διάφορα θέματα που αφορούν τη σχολική κοινότητα.

 


 

Φωτογραφίες από την Γενική Συνέλευση

 

Επικοινωνία

Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

Σχολείο : 210 98 29 800

Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.