"Μένουμε Σπίτι, Τρώμε Σωστά, Ασκούμαστε"

 

 Αγαπητοί γονείς,

Τον Απρίλιο είχαμε προγραμματίσει μια πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα την διατροφή, με ομιλήτρια την Δρ. Αρετή Τσόγκα, Επίκουρο Επιστημής/Χημείας Τροφίμων & Διατροφής, του Τμήματος Πολιτικών Δημόσιας Υγείας της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Δυστυχώς, λόγω της τρέχουσας κατάστασης, η ομιλία αυτή δεν μπόρεσε να υλοποιηθεί.

 

Κατόπιν επικοινωνίας του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων με την Δρ. Αρετή Τσόγκα, αποφασίσαμε να σας παρουσιάσουμε αυτή τη δράση διαφορετικά, επικοινωνώντας το υλικό της ημερίδας μαζί σας σε μορφή pdf.

 

Το υλικό είναι προσαρμοσμένο στις συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας τον τελευταίο καιρό. “Μένουμε Σπίτι" λοιπόν, υιοθετώντας υγιεινές επιλογές! Τρώμε φρούτα και λαχανικά, ασκούμαστε τακτικά και προσπαθούμε να δίνουμε την δυνατότητα στον οργανισμό μας να συνθέτει την απαραίτητη βιταμίνη D, βγαίνοντας για 3ολεπτο περπάτημα ή βγαίνοντας στο μπαλκόνι.

 

Επιπλέον, στο υλικό θα ενημερωθείτε για την ποσότητα σε μερίδες, φρούτων και λαχανικών, που πρέπει να λαμβάνουν τα παιδιά μας – ανάλογα με την ηλικιακή ομάδα στην οποία ανήκουν, καθώς και εμείς ως ενήλικες.

 

Ευχαριστούμε πολύ την Δρ. Αρετή Τσόγκα, για το χρόνο της να ετοιμάσει το σχετικό υλικό, καθώς και την παραχώρησή του στο σύλλογό μας με στόχο την ενημέρωση της σχολικής μας κοινότητας.

 

Την παρουσίαση μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

 

3o Δημοτικό Σχολείο Αλίμου

Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση Η Μάσκα του Διαδικτύου

booked.net

Επικοινωνία

  Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

  Σχολείο : 210 98 29 800

  Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.