Σωστή χρήση του Internet

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013 πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με θέμα ‘’Πληροφορική και μαθητές Δημοτικού σχολείου ‘’ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου μας με την συμμετοχή του Διευθυντή, του Υποδιευθυντή του σχολείου καθώς και πλήθους γονέων.

Στην αρχή της παρουσίασης έγινε πρόλογος από την συντονίστρια και εκπαιδευτικό πληροφορικής κα Κάκνα Ελένη σχετικά με την χρήση του internet από παιδιά του Δημοτικού καθώς και αναφορά σε θέματα όπως:

·         Εκπαιδευτικά sites που μπορούν να επισκέπτονται.

·         Προστασία από την πολύωρη χρήση.

·         Οδηγίες προς γονείς για έλεγχο των ιστοσελίδων.

 

Κατόπιν τον λόγο πήρε ο κος Ψιάχος Χρήστος  από το Κέντρο Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών ο οποίος ανέλυσε τους τρόπους ηλεκτρονικής κοινωνικής  δικτύωσης  καθώς και τις ωφέλειες –κινδύνους που εγκυμονούν.

Τέλος η ημερίδα ολοκληρώθηκε με τις παρεμβάσεις του Διευθυντή του σχολείου κου Μπότση και τις απόψεις των γονέων μέσα από συζήτηση σχετικά με τα παραπάνω θέματα.

3o Δημοτικό Σχολείο Αλίμου

Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση Η Μάσκα του Διαδικτύου

booked.net

Επικοινωνία

  Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

  Σχολείο : 210 98 29 800

  Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.