Ομάδα Γονέων

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να συμμετέχετε στην Ομάδα Γονέων που διοργανώνει το σχολείο μας και θα πραγματοποιείται στο χώρο του, σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης του Δήμου Αλίμου, την οποία θα συντονίζει η ψυχολόγος-οικογενειακή θεραπεύτρια Χριστίνα Τόλη-Μανέτου σε μία σειρά συναντήσεων: 

 

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να συμμετέχετε στην Ομάδα Γονέων που διοργανώνει το σχολείο μας και θα πραγματοποιείται στο χώρο του, σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης του Δήμου Αλίμου, την οποία θα συντονίζει η ψυχολόγος-οικογενειακή θεραπεύτρια Χριστίνα Τόλη-Μανέτου σε μία σειρά συναντήσεων: 

1η Συνάντηση: 22 Φεβρουαρίου 2017, ώρα 18:30-20:00

Θέμα: «Βασικές αρχές διαπαιδαγώγησης των παιδιών»

2η Συνάντηση: 8 Μαρτίου 2017, ώρα 18:30-20:00

Θέμα: «Στρατηγικές αντιμετώπισης εθιστικών συμπεριφορών (διαδίκτυο, κάπνισμα, αλκοόλ, κ.ά)»

3η Συνάντηση: 22 Μαρτίου 2017, ώρα 18:30-20:00

Θέμα: «Διαμορφώνοντας μια προσωπικότητα παιδιού με αυτοεκτίμηση και νοοτροπία νικητή»

Όσοι ενδιαφέρεστε, παρακαλούμε συμπληρώστε την Υπεύθυνη Δήλωση και παραδώστε τη στον εκπαιδευτικό της τάξης ή στον Διευθυντή.

κατεβάστε εδώ την υπεύθυνη δήλωση

Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων

σχολ. έτος 2019 - 2020

 

booked.net

Επικοινωνία

  Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

  Σχολείο : 210 98 29 800

  Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.