Ομάδα Γονέων: Επόμενη Συνάντηση στις 7/2/2018

Αγαπητοί γονείς,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση της Ομάδας Γονέων στο χώρο του σχολείου μας. Συντονίζει η ψυχολόγος-οικογενειακή θεραπεύτρια Χριστίνα Τόλη-Μανέτου. Ώρα: 18:30 - 20:30 μ.μ.

Ξεκινούν οι Συναντήσεις της Ομάδας Γονέων

Αγαπητοί γονείς, 

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ξεκινούν και πάλι οι συναντήσεις της Ομάδας Γονέων. Επόμενη προγραμματισμένη συνάντηση την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018. Συντονίζει η ψυχολόγος-οικογενειακή θεραπεύτρια Χριστίνα Τόλη-Μανέτου.  Ώρα: 18:30 - 20:30 μ.μ. στο χώρο του σχολείου μας.

 

Αναβάλλεται η Συνάντηση της Ομάδας Γονέων

Αγαπητοί γονείς,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, η συνάντηση της Ομάδας Γονέων που ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017, αναβάλλεται. Επόμενη συνάντηση την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017, στο χώρο του σχολείου μας. Ώρα: 18:30 - 20:30 μ.μ.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

Εργαλείο ή Εξάρτηση;

Εργαλείο ή Εξάρτηση; 

Την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017, η Ομάδα Γονέων, που διοργανώνει το σχολείο μας, θα έχει ως θέμα συζήτησης τους υπολογιστές.

Οι συναντήσεις της Ομάδας Γονέων πραγματοποιούνται στο χώρο του σχολείου μας, κάθε Τετάρτη 18:30 - 20:30 μ.μ.

Ομάδα Γονέων - Πρόσκληση

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να συμμετέχετε στην Ομάδα Γονέων που διοργανώνει το σχολείο μας και θα πραγματοποιείται στο χώρο του, σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης του Δήμου Αλίμου, την οποία θα συντονίζει η ψυχολόγος-οικογενειακή θεραπεύτρια Χριστίνα Τόλη-Μανέτου σε μία σειρά 10 συναντήσεων

Διαβάστε περισσότερα: Ομάδα Γονέων - Πρόσκληση

Ομάδες Γονέων

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η τελευταία συνάντηση που έχει προγραμματιστεί για τη φετινή χρόνια σε συνεργασία με την ψυχολόγο μας- οικογενειακή θεραπεύτρια κ. Τόλη- Μανετου Χριστίνα και το Κέντρο Πρόληψης του Δήμου Αλίμου, θα γίνει την Τετάρτη 24 Μαΐου 2017 και ώρα 18.00- 20.00 στην Αίθουσα Πολλαπλών Εκδηλώσεων του σχολείου μας.

Το θέμα της συνάντησης θα είναι "Εφηβεία" , ενώ στο τέλος θα υπάρχει δυνατότητα να γίνουν ερωτήσεις γενικού προβληματισμού.

Στο τέλος της συνάντησης θα δοθούν οι βεβαιώσεις συμμετοχής.

Περισσότερα Άρθρα...
Ομάδα Γονέων
3o Δημοτικό Σχολείο Αλίμου

Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση

booked.net

Επικοινωνία

  Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

  Σχολείο : 210 98 29 800

  Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.