Αποχαιρετιστήριες εκδηλώσεις 2015

 

Μια ακόμη γεμάτη σχολική χρονιά για το 3ο Δημοτικό Σχολείο Αλίμου έφτασε στο τέλος της και γιορτάστηκε επίσημα, με την εκδήλωση που οργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015.

Η γιορτή πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία στο προαύλιο χώρο του σχολείου. Πολλοί γονείς, συγγενείς και φίλοι, μας τίμησαν με τη παρουσία τους και καμάρωσαν τα παιδιά και τις προσπάθειές μιας ολόκληρης χρονιάς.

Η γιορτή ξεκίνησε με ένα σύντομο χαιρετισμό της προέδρου και των μελών του ΔΣ του Συλλόγου προς τους παρευρισκόμενους.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε μουσικό πρόγραμμα από τα παιδιά που συμμετείχαν στη δραστηριότητα της κιθάρας, με τη βοήθεια του δασκάλου τους Γιώργου Πατσιώτη.

Ακολούθησε η δραστηριότητα του μοντέρνου χορού, όπου απολαύσαμε τη χορευτική ομάδα των κοριτσιών μας σε εντυπωσιακές φιγούρες, με τη δασκάλα τους Στέλλα Σάνη.

Ιδιαίτερη παρουσία, όπως πάντα η δασκάλα των παραδοσιακών χορών Γιώτα Μπουραντώνη,όπου με τους μικρούς και μεγάλους μαθητές της, φέτος μας επιφύλαξε μια ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη.

Με ένα πολύ όμορφο αφιέρωμα στον ελληνικό κινηματογράφο μας παρουσιάσαν θαυμάσιους ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς και κατάφεραν να ανάψει το κέφι πολύ γρήγορα.

    

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κέρασε όλους τσιπουράκι και ξηρούς καρπούς και το γλέντι κράτησε μέχρι τις 12.00μμ.

 

Η υπέροχη βραδιά έκλεισε σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού και είναι σίγουρο πως θα μείνει αξέχαστη σε όσους παρεβρέθηκαν.

 

Βαδίζοντας πάντα στη λογική πως αντίπαλος του καλού είναι μόνο το καλύτερο, δίνουμε ραντεβού τη νέα σχολική χρονιά.

 

Σύντομα η σελίδα θα εμπλουτιστεί με φωτογραφίες από την εκδήλωση.

 

3o Δημοτικό Σχολείο Αλίμου

Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση

booked.net

Επικοινωνία

  Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

  Σχολείο : 210 98 29 800

  Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.