Εκδρομή στο Adventure Park

Την Κυριακή 17 Μαιου 2015 πραγματοποιήθηκε από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αλίμου η καθιερωμένη ετήσια εκδρομή μας στο Adventure park.
Η συμμετοχή ήταν ανέλπιστη. Πέντε πούλμαν ξεκίνησαν στις 9.00πμ από την είσοδο του σχολείου μας με προορισμό το πάρκο στη Μαλακάσα.
Με βάσει το εξαιρετικό πρόγραμμα που οργάνωσε το Δ.Σ. του Συλλόγου μας  και  με τη βοήθεια όλων όσων συμμετείχαν και ανταποκρίθηκαν πιστά σε αυτό, δεν παρουσιάστηκε καμία δυσκολία, πρόβλημα ή καθυστέρηση κατά τη διάρκεια της εκδρομής.

Στο πάρκο μας περίμεναν οι υπεύθυνοι του χώρου οι οποίοι μοίρασαν τα παιδιά και κάποιους τολμηρούς ενήλικες σε ομάδες, τους οδήγησαν στους εκπαιδευτές και αφού φόρεσαν τον απαραίτητο εξοπλισμό άρχισαν να παίζουν και να απολαμβάνουν τις εναέριες διαδρομές.
Όσοι  από τους συνοδούς των παιδιών δεν έλαβαν μέρος στις δραστηριότητες απόλαυσαν τη φύση, το καφέ τους αλλά και τη παρεούλα στον ειδικά διαμορφωμένο για μας χώρο στο πάρκο.

Η ώρα όμως πέρασε γρήγορα και αφού όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν στις 4.00μμ επιβιβαστήκαμε στα πούλμαν για την επιστροφή.
Ήταν μια εκδρομή που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και τα σχόλια που ακούσαμε ήταν όλα εξαιρετικά, τόσο για το χώρο που επιλέχθηκε όσο και για την οργάνωση.

Τέτοιου μεγέθους ανταπόκριση και επιτυχία σε δραστηριότητες που πραγματοποιεί ο Σύλλογος μας, μας κάνει να αισθανόμαστε περήφανοι για ότι μπορεί να προσφέρει ο εθελοντισμός στο δημόσιο σχολείο.

Με μόνο οδηγό την αγάπη για τα παιδιά μας, συνεχίζουμε να βάζουμε το πήχη ψηλά!


Φωτογραφίες από την εκδρομή

 

3o Δημοτικό Σχολείο Αλίμου

Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση

booked.net

Επικοινωνία

  Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

  Σχολείο : 210 98 29 800

  Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.