Αποχαιρετιστήριες εκδηλώσεις 2012-13

Την Τετάρτη 12/6/2013 ολοκληρώθηκαν οι αποχαιρετιστήριες εκδηλώσεις του σχολείου μας οι οποίες περιελάμβαναν:

 


I.           Την συμμετοχή του 3ου Δημοτικού Σχολείου στο "Φεστιβάλ Πολιτιστικής Δημιουργίας Σχολείων Αλίμου.  Το σχολείο μας συμμετείχε στο φεστιβάλ την Παρασκευή 7/6  παρουσιάζοντας τρία τραγούδια: 

·         Country  - Cotton Eye Joe

·         Παραδοσιακό  - Πως το τρίβουν το πιπέρι

·         Χορευτικό  - Bollywood.  

 

Βίντεο από την εκδήλωση


II.         Την μεγάλη γιορτή του Συλλόγου Γονέων την Κυριακή 9/6 με παραδοσιακούς χορούς και αναπαράσταση νησιώτικου γάμου. Τα παιδιά του τμήματος παραδοσιακού χορού και η χορευτική ομάδα του χωριού Πάπαρη Αρκαδίας, αποχαιρέτησαν αυτή τη χρονιά με έθιμα, χορούς και τραγούδια του νησιώτικου γάμου. 

 

Φωτογραφίες από την εκδήλωση

 


III.        Την εκδήλωση της Τρίτης 11/6 με επίδειξη από τις δραστηριότητες  που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Γονέων κατά την διάρκεια της χρονιάς, όπως μουσικά σύνολα με κιθάρα και αρμόνιο καθώς και επίδειξη μοντέρνου χορού. 

 

Βίντεο από την εκδήλωση

 

 

 


IV.        Την μεγάλη γιορτή του σχολείου την Τετάρτη 12/6 η οποία πραγματοποιήθηκε από το σύλλογο διδασκόντων του σχολείου μας. Τα παιδιά του σχολείου παρουσίασαν υπο ελαφρά βροχή ένα δυναμικό πρόγραμμα που περιλάμβανε:

·         Μουσικό ταξίδι κινηματογράφου

·         Ελληνική παράδοση

·         Αγωνιστικά θέματα και διαγωνισμούς.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση

 

Βίντεο από την εκδήλωση

 

 


Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλλαν στην μεγάλη επιτυχία των εκδηλώσεων και ευχόμαστε στα παιδιά,τους γονείς και τους διδάσκοντες «ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ».

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων

3o Δημοτικό Σχολείο Αλίμου

Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση

booked.net

Επικοινωνία

  Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

  Σχολείο : 210 98 29 800

  Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.