Ανακοίνωση

Αγαπητοί δάσκαλοι/ες μας και αγαπητοί γονείς.

Μετά από μια εβδομάδα τηλεκπαίδευσης στα Δημοτικά Σχολεία αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τη στήριξη και τη συμπαράστασή μας προς τις δασκάλες και τους δασκάλους του σχολείου μας. Μέσα σε πραγματικά δύσκολες συνθήκες (δυσλειτουργία του webex, απαρχαιωμένος τεχνολογικός εξοπλισμός, αργές συνδέσεις στο διαδίκτυο κ.α) κάνουν το καλύτερο για τα παιδιά μας.

Αντίστοιχα και εμείς οι γονείς βρεθήκαμε αντιμέτωποι, ενίοτε με ανυπέρβλητες δυσκολίες. Με την αγωνία -τη δική μας και των παιδιών μας- για μια επιτυχή σύνδεση στην πλατφόρμα πολλές φορές να μας καταβάλει.

Ελπίζουμε αυτή η παρένθεση να κρατήσει λίγο. Ο φυσικός χώρος των παιδιών και των δασκάλων τους  είναι το σχολείο. Εκεί συντελείται η ομαλή κοινωνικοποίησή τους, εκεί βλέπουν τους φίλους τους, εκεί βρίσκουν τη γνώση, εκεί μαθαίνουν να αγαπούν τα γράμματα και όχι στην πλατφόρμα του webex.

Ο σύλλογος με τα λίγα μέσα που διαθέτει, προσέφερε 2 ταμπλέτες (tablets) στο σχολείο ώστε να διατεθούν εκεί που υπάρχει ανάγκη.

Καλή δύναμη και κουράγιο σε παιδιά, δασκάλους και γονείς.

Eκ το Δ.Σ. του Συλλόγου

3o Δημοτικό Σχολείο Αλίμου

Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση

Η Μάσκα του Διαδικτύου

booked.net

Επικοινωνία

Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

Σχολείο : 210 98 29 800

Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.