Τσικνοπέμπτη στο Σχολείο μας!

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων, τηρώντας το έθιμο της Τσικνοπέμπτης, την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020, άναψε από νωρίς τα κάρβουνα και ξεκίνησε το ψήσιμο στο προαύλιο χώρο!

Τα μέλη του ΔΣ, μαζί με γονείς που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν, έψησαν σουβλάκια  για όλα τα παιδιά του σχολείου μας.

Φέτος μια μοναδική έκπληξη περίμενε παιδιά, εκπαιδευτικούς και γονείς! Οι κυρίες "Κέτσαπ" και "Μουστάρδα" βρίσκονταν στο σχολείο μας για να δώσουν περισσότερο "ενθουσιασμό" σε αυτήν τη μέρα!

 

Οι μαθητές προσήλθαν διαδοχικά, ανά τάξη, με την επίβλεψη των δασκάλων τους και έλαβαν το κέρασμα τους, που ήταν ένα σουβλάκι καλαμάκι (χοιρινό) και μια φέτα ψωμάκι.

 

Οι προμήθειες έγιναν με επιμέλεια του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και την ευγενική προσφορά των:

 

1. Το  κρεοπωλείο ΑΦΟΙ ΠΑΝΤΑΖΗ ΟΕ

2. Το ψητοπωλείο “Ο ΛΑΜΠΡΟΣ”

3. Τον Κο. Νίκο Σέφα και τον Φούρνο “ΤΟ ΠΡΟΖΥΜΙ”

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διεύθυνση του σχολείου και στους διδάσκοντες για την πολύ καλή συνεργασία τους, καθώς και στους εθελοντές γονείς Κο. Μπατζαφλάρη Μπάμπη, Κο. Βρουβάκη Πέτρο, Κο. Μπριλάκη Μανούσσο και Κο. Σακουλά Νίκο, που με μεγάλη προθυμία ήρθαν και βοήθησαν στο ψήσιμο!

 

Και του χρόνου! 

 

Εκ του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων

  

3o Δημοτικό Σχολείο Αλίμου

Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση Η Μάσκα του Διαδικτύου

booked.net

Επικοινωνία

  Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

  Σχολείο : 210 98 29 800

  Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.