Κρίκος Αγάπης στην αλυσίδα της Ελπίδας έγινε και το Σχολείο μας

Κοινωνοί του έργου του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα», έγιναν οι μαθητές του Σχολείου μας συμμετέχοντας – μαζί με άλλα σχολεία του Δήμου Αλίμου - οικονομικά και ενισχύοντας την προσπάθεια της εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού Star «Αλήθειες με την Ζήνα». 

H Ζήνα Κουτσελίνη και η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στήριξαν για άλλη μια φορά το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο» ,διοργανώνοντας έναν ακόμα τηλεοπτικό Μαραθώνιο με στόχο την οικονομική ενίσχυση του Σωματείου Ελπίδα που προσφέρει τεράστιο κοινωνικό έργο εδώ και 30 χρόνια ,έχοντας σώσει χιλιάδες παιδικές ζωές.

Από τα πρώτα λεπτά του Μαραθωνίου, ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, έδωσε το παρών μιλώντας για την προσπάθεια που είχαν ξεκινήσει τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Αλίμου, σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και τους Διευθυντές τους.

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ενίσχυσε την οικονομική συμμετοχή του σχολείου μας με το ποσό των 100€.

Μια κίνηση που έγινε με πολύ αγάπη εκ μέρους όλων των μελών του συλλόγου μας, τα οποία μέλη και ευχαριστούμε πολύ!

Εκ του ΔΣ

 

 

 

 

 

 

3o Δημοτικό Σχολείο Αλίμου

Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση Η Μάσκα του Διαδικτύου

booked.net

Επικοινωνία

  Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

  Σχολείο : 210 98 29 800

  Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.