Ξεκινάει η «Ομάδα Αυτογνωσίας και Προσωπικής Ανάπτυξης»

 

Αγαπητοί γονείς-κηδεμόνες,

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων σας ενημερώνει ότι ξεκινάει η «Ομάδα Αυτογνωσίας και Προσωπικής Ανάπτυξης» σήμερα Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 (1η συνάντηση ομάδας) και ώρα 6.15μμ - 9.15μμ. στο χώρο του σχολείου μας.

Στην ομάδα θα εξεταστούν, μέσω συζήτησης, ανάλυσης και βιωματικών δραστηριοτήτων, θέματα όπως η αυτοφροντίδα, η διαχείριση άγχους, η ισότιμη σχέση, η ενίσχυση της αυτοεκτίμησης, ενώ θα καθορίζονται, επίσης, από τις επιλογές των μελών της.

Συναντήσεις: κάθε τρεις εβδομάδες.

Κόστος κάθε συνάντησης: 22 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες από την Συντονίστρια της ομάδας, Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας, Κα. Καραβόλτσου Αθηνά, στα τηλέφωνα: 210 4653636, 6942540526

Σε περίπτωση που κάποιος/α δεν πρόλαβε να δηλώσει συμμετοχή και επιθυμεί να ενταχθεί στην ομάδα παρακαλούμε όπως επικοινωνήσει με τη Συντονίστρια της ομάδας.

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων

3o Δημοτικό Σχολείο Αλίμου

Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση Η Μάσκα του Διαδικτύου

booked.net

Επικοινωνία

  Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

  Σχολείο : 210 98 29 800

  Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.