Ξεκινάνε οι Δραστηριότητές μας!

 

 

Αγαπητοί γονείς,

 

Από εχτές έχετε πάρει στα χέρια σας το πρόγραμμα δραστηριοτήτων του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων για το σχολικό έτος 2019 – 2020.

 

Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, μέσα στο σύντομο χρονικό διάστημα που είχαμε, να ετοιμάσουμε ένα πρόγραμμα διαμορφωμένο έτσι ώστε να δίνει τη δυνατότητα σε όλα τα παιδιά να συμμετέχουν σε διαφορετικές δραστηριότητες, ανάλογα με την ηλικία και επιθυμία τους.

Παρακαλούμε πολύ όπως συμπληρώσετε τη φόρμα ενδιαφέροντος και την επιστρέψετε άμεσα στους δασκάλους σας. Υπάρχει ενδεχόμενο τροποποίησης των τάξεων και των ωρών αναλόγως των συμμετοχών.

 

Από την άλλη εβδομάδα θα ακολουθήσει ανακοίνωση με οριστική παρουσίαση των δραστηριοτήτων. Οι δραστηριότητες που δεν θα έχουν ικανό αριθμό συμμετοχών ενδέχεται να μην πραγματοποιηθούν.

 

Τα μαθήματα προβλέπεται να ξεκινήσουν την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

 

Εκ του ΔΣ 

 

 

 

 

3o Δημοτικό Σχολείο Αλίμου

Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση Η Μάσκα του Διαδικτύου

booked.net

Επικοινωνία

  Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

  Σχολείο : 210 98 29 800

  Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.