Ημερήσια Εκδρομή στους Δελφούς

 

Η τιμή συμμετοχής είναι 12 ευρώ και περιλαμβάνει τη μεταφορά με λεωφορείο και την ξενάγηση από επαγγελματία ξεναγό. Η είσοδος στο μουσείο και τον αρχαιολογικό χώρο είναι δωρεάν ως σχολική ομάδα.

Στη συνέχεια προβλέπεται φαγητό στο παραδοσιακό εστιατόριο «Καραούλι», στην περιοχή Λιβάδι και περιήγηση στην πόλη της Αράχωβας.

Η αναχώρηση θα γίνει από το Σχολείο στις 8.00 και η επιστροφή στις 19.30 στο ίδιο σημείο. Οι μαθητές/τριες θα συνοδεύονται από τους γονείς τους.

Για τον καλύτερο προγραμματισμό, σας καλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας έως την Πέμπτη 30/5/2019, επιστρέφοντας συμπληρωμένη τη σχετική δήλωση μαζί με το απαιτούμενο χρηματικό ποσό έτσι ώστε κι εμείς να οργανώσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τη συγκεκριμένη ημέρα.

Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων

σχολ. έτος 2019 - 2020

 

 Η Μάσκα του Διαδικτύου

booked.netΕπικοινωνία

  Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

  Σχολείο : 210 98 29 800

  Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.