2ος Κύκλος Σεμιναρίων Αστρονομίας

Αγαπητοί γονείς,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ξεκινάει ο 2ος Κύκλος σεμιναρίων Αστρονομίας!

Θέλεις να ανακαλύψεις το σύμπαν; Θέλεις να μάθεις πώς δημιουργήθηκε; Τι υπάρχει έξω από το δικό μας γαλαξία;

Τα σεμινάρια αστρονομίας για παιδιά αποτελούν ένα δύσκολο εγχείρημα, ειδικά για τις μικρές ηλικίες, ενώ έχουν ως στόχο οι μαθητές να ανακαλύψουν το σύμπαν, να αποκτήσουν βασικές γνώσεις γι’ αυτό, να ικανοποιηθεί η περιέργειά τους γύρω από τη δομή του και κατ’ επέκταση όλων, να κατανοήσουν καλύτερα τον κόσμο.

Ύστερα από τη μεγάλη προσέλευση που είχε ο 1ος κύκλος σεμιναρίων, ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σε συνεργασία με την  Κα. Ξανθίππη Κοντογιάννη πραγματοποιεί  και 2ο κύκλων σεμιναρίων που περιλαμβάνει 4 συναντήσεις διάρκειας 1 ώρας η κάθε μία.

Μέσα από πειράματα, παιχνίδι, κατασκευές και αφηγήσεις, οι μαθητές θα μάθουν για το ηλιακό μας σύστημα, για τους πλανήτες και τη Σελήνη, αλλά και τους αστερισμούς.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του σχολείου μας, εντός της αίθουσας εκδηλώσεων, και το συνολικό κόστος είναι 1Ο ευρώ ανά μαθητή.

Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στο τηλ. 6976871043. Οι θέσεις είναι περιορισμένες!

 

 

 

Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων

σχολ. έτος 2019 - 2020

 

 Η Μάσκα του Διαδικτύου

booked.netΕπικοινωνία

  Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

  Σχολείο : 210 98 29 800

  Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.