Μαθήματα Ρομποτικής στο CityLab

 

Αγαπητοί γονείς, 

Ο σύλλογός μας εξασφάλισε μαθήματα Ρομποτικής για τα παιδιά μας, στο CityLab. Εκτός της μειωμένης τιμής, το σημαντικότερο είναι ότι μπορέσαμε να δημιουργήσουμε και ειδικό τμήμα, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ώστε να είναι όλα μαζί σε δικό τους τμήμα με τους δικούς τους φίλους, σαν να βρίσκονται σε κάποια δραστηριότητα στο σχολείο μας. 

Η προσέγγιση της μάθησης με την εκπαιδευτική ρομποτική προκαλεί το ενδιαφέρον στις θετικές επιστήμες και ενθαρρύνει την υγιή δραστηριοποίηση σε ομάδες, ενώ τα παιδιά αναπτύσσουν κοινωνικές δεξιότητες και αλληλοσεβασμό με τον ιδανικότερο τρόπο.

Για να μάθετε περισσότερα για το CityLab και τα μαθήματα ρομποτικής μπορείτε να μπείτε στην ιστοσελίδα της εδώ.

 

Το κόστος για κάθε παιδί είναι €30/ μήνα και η διάρκεια είναι από την αρχή του Φεβρουαρίου μέχρι το τέλος του Ιουνίου (τμήματα 90 λεπτών).  Οι θέσεις είναι περιορισμένες και οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν αμέσως μετά το * Open Day.

Κατεβάστε την αίτηση συμμετοχής για τα μαθήματα ρομποτικής εδώ.

 

Δωρεάν Open Day στην Ρομποτική

Σας καλούμε να παρακολουθήσετε το δωρεάν Open Day όπου τα παιδιά μας θα πάρουν μια γεύση από τα Εργαστήρια Ρομποτικής και εμείς θα λύσουμε όλες τις απορίες μας για την Ρομποτική.

* Open Day: Παρασκευή 26 Ιανουαρίου, 19:30 στο CityLab.   Σας παρακαλούμε να επιστραφούν οι αιτήσεις με συμμετοχή για το δωρεάν μάθημα, από Δευτέρα 22.01.2018 για να ενημερωθεί το CityLab. Για όποια διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με την αντιπρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Κα. Παναγοπούλου Έφη: 6932606992

 

 

 

Επικοινωνία

Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

Σχολείο : 210 98 29 800

Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.