Αγορά κιτ Ρομποτικής

 

 

 

 

 

 

 

 

Η επιλογή των κιτ έγινε με βάση τις προδιαγραφές που επιμελήθηκε και συνέταξε ο κ. Καλάκος (εκπαιδευτικός ΤΠΕ στο σχολείο μας) με βασικά κριτήρια :   

  • ♦ χαμηλό κατώφλι εισαγωγής προκειμένου να έρθουν σε επαφή ακόμα και οι μαθητές της πρώτης τάξης.
  • ♦ χαμηλό κόστος προκειμένου να υπάρχει ένα κιτ ανά δύο παιδιά την ώρα του μαθήματος
  • ♦ επεκτασιμότητα προκειμένου ακόμα και τα παιδιά της ΣΤ' τάξης να είναι σε εγρήγορση.

Το κιτ που επιλέχθηκε είναι το edison V2.0 και υπερκαλύπτει τις τεθείσες προδιαγραφές. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο website του κατασκευαστή https://meetedison.com/

 Μετά από έρευνας αγοράς προκειμένου να επιτύχουμε την οικονομικότερη τιμή καταλήξαμε στον προμηθευτή https://www.dirobots.com/fr και η τιμή έως τώρα διαμορφώνεται στα 41 ευρώ (τελική τιμή) ανά κιτ. 

Με δεδομένο ότι τα κιτ δεν θα είναι διαθέσιμα στην τρέχουσα σχολική χρονιά το Δ.Σ. αποφάσισε να καθυστερήσει την παραγγελία έως τέλος Μαΐου προκειμένου όσοι γονείς επιθυμούν να παραγγείλουν επιπλέον κιτ για δική τους χρήση επωφελούμενοι την χαμηλή τιμή και τα δωρεάν μεταφορικά λόγω μαζικής παραγγελίας.  

Όσοι γονείς επιθυμούν να προμηθευτούν, μπορούν να ενημερώσουν τα μέλη του Δ.Σ. πληρώνοντας 41 ευρώ μέχρι το Σάββατο 28 Μαΐου δηλώνοντας και ένα email για επικοινωνία.

Τα κιτ θα παραδοθούν στον καθένα ξεχωριστά, και εάν έχει επιτευχθεί περαιτέρω εξοικονόμηση η διαφορά θα επιστραφεί. Η αναμενόμενη ημερομηνία παραλαβής είναι στις 15 Ιουνίου.

Μερικές διευκρινήσεις λόγω μεγάλου ενδιαφέροντος

  • Ο Σύλλογος Γονέων, σε κάθε περίπτωση θα προβεί στην αγορά 13 σετ για το μάθημα Τ.Π.Ε.
  • Τα κιτ θα παραδοθούν στο σχολείο και θα αποτελούν πλέον εξοπλισμό του τμήματος Τ.Π.Ε.
  • Τα κιτ θα χρησιμοποιούνται κατά το μάθημα Τ.Π.Ε. με αρμοδιότητα της Διεύθυνσης , του Συλλόγου Διδασκόντων και του κ. Καλάκου ειδικότερα .
  • Ο Σύλλογος Γονέων δεν έχει αρμοδιότητα στην διαμόρφωση του μαθήματος, αγοράζει τα κιτ υποστηρικτικά προκειμένου όλα τα παιδιά όλων των τάξεων να μπορούν να τα χρησιμοποιούν σύμφωνα με τα παραπάνω.
  • Τα παιδιά δεν θα χρειάζεται να φέρνουν στο σχολείο δικό τους κιτ, θα χρησιμοποιούν αυτά που αγόρασε ο Σύλλογος για αυτόν ακριβώς τον λόγο. 

Πέραν των παραπάνω, επειδή υπήρχε αρχικό ενδιαφέρον από γονείς να προμηθευτούν επιπλέον κιτ για δική τους χρήση στο σπίτι, το Δ.Σ. αποφάσισε να αναστείλει την παραγγελία μέχρι τέλους Μαΐου προκειμένου όσοι γονείς επιθυμούν να προμηθευτούν τα δικά τους κιτ επωφελούμενοι της μαζικής παραγγελίας.

Από το ενδιαφέρον που έχει προκύψει θεωρείται βέβαιο πως η τελική τιμή θα διαμορφωθεί στα 39.00 EUR ανά κιτ.

 

Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων

σχολ. έτος 2019 - 2020

 

 Η Μάσκα του Διαδικτύου

booked.netΕπικοινωνία

  Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

  Σχολείο : 210 98 29 800

  Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.