Α.Ο.Κ.-ΓΑΙΑ

Αγαπητοί γονείς,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αλίμου εξασφάλισε για τα ταμειακώς ενημερωμένα μέλη του: 

α.   Δωρεάν γυμναστική, από τον Αθλητικό Όμιλο Καλαμακίου . 

β.   Γνωριμία του Ολυμπιακού Αθλήματος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, από τον Αθλητικό Σύλλογο ΓΑΙΑ με δωρεάν διάθεση των εγκαταστάσεων του  στους μαθητές του σχολείου μας.

 

 

 

Αθλητικός Όμιλος Καλαμακίου

Η προσφορά ισχύει κάθε Τετάρτη και ώρες 17.00-18.00, στο “studiofitness” του ομίλου, επί της οδού Χειμάρας 45 (ακριβώς πίσω από το πολυκατάστημα ΑΒ-Βασιλόπουλος). 

Με πρωτοβουλία της Καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής και μέλος του Συλλόγου μας, Νικολέτας Συμιδαλά-Αβράμη, πραγματοποιείται από την ίδια μεταξύ άλλων και το “Fitball”. Πρόκειται για εξειδικευμένο πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης με τη χρήση μεγάλης μπάλας γυμναστικής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα

6944 160524 (Νικολέτα Συμιδαλά) & 6944 868616 (Δημήτρης Καρανικόλας)

 

Αθλητικός Σύλλογος ΓΑΙΑ

Η προσφορά ισχύει κάθε Σάββατο και ώρες 14.15-15.15, στη σχολή του συλλόγου, Θερμοπυλών 8 & Σουλίου 5. (Για οποιαδήποτε μεταβολή του προγράμματος θα υπάρχει ενημέρωση)

Βασική προϋπόθεση για τους μαθητές που επιθυμούν να συμμετέχουν θα πρέπει να έχουν δελτίο αθλητικής ιδιότητας.

Σχετικό έγγραφο-αίτηση για την έκδοση του Δελτίου.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στα μέλη του Δ.Σ, είτε στέλνοντας e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Με εκτίμηση

 

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων

 

 

3o Δημοτικό Σχολείο Αλίμου

Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση Η Μάσκα του Διαδικτύου

booked.net

Επικοινωνία

  Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

  Σχολείο : 210 98 29 800

  Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.