Δραστηριότητες 2014-15

Ο Σύλλογος Γονέων και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου εύχονται σε όλους Καλή Σχολική Χρονιά με Υγεία και Δημιουργία για τα παιδιά μας. Καλωσορίζουμε ιδιαίτερα τους γονείς και τα παιδιά της Α’ Δημοτικού στο νέο τους σχολικό περιβάλλον. 

Στόχος του Συλλόγου Γονέων είναι η συμβολή μας σε ένα σχολικό περιβάλλον που θα δώσει στα παιδιά μας ευκαιρίες να αξιοποιήσουν τις ικανότητές τους και να διευρύνουν την αισθητική τους επιζητώντας το καλύτερο. Έχουμε πίστη στην κοινωνική πρόοδο και στις δυνατότητες των παιδιών μας και η βελτίωσή τους είναι το κίνητρό μας. 

Οι δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης, που πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο, αποτελούν πλέον ένα πολύ επιτυχημένο θεσμό, που δίνει ζωή στο σχολείο, με σκοπό μας όλα τα παιδιά να έχουν μια αρχική επαφή με τομείς που καλύπτουν αρκετά ενδιαφέροντα και δίνουν ερεθίσματα στη σκέψη και στις ικανότητές τους. Παράλληλα δίνεται η ευκαιρία τόσο στα παιδιά όσο και στους γονείς τους να συνευρεθούν με συμμαθητές και άλλους γονείς σε ώρα ξεγνοιασιάς εκτός μαθημάτων ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ τους. 

Σε αυτό το πλαίσιο, αποφασίσαμε με ενθουσιασμό να προβούμε σε ένα νέο πρόγραμμα δραστηριοτήτων το οποίο έχει εμπλουτιστεί με την προσθήκη νέων τμημάτων δημιουργικής απασχόλησης που θα πραγματοποιείται από το Σάββατο 4 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο. 

Ευχόμαστε ολόψυχα μια δημιουργική και χαρούμενη χρονιά !

 

Το Οριστικό πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί ως εξής :

 

3o Δημοτικό Σχολείο Αλίμου

Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση Η Μάσκα του Διαδικτύου

booked.net

Επικοινωνία

  Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

  Σχολείο : 210 98 29 800

  Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.