Παραχώρηση χώρων 3ου Δημοτικού

Σε συνέχεια του θέματος παραχώρησης χώρων του Σχολείου μας το οποίο καταψηφίστηκε ομόφωνα από τη Σχολική Επιτροπή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλίμου, πληροφορηθήκαμε ότι θα τεθεί εκ νέου το θέμα προς έγκριση στη Δ.Ε.Π. Δημοτική Επιτροπή Παιδείας την Τετάρτη 29 Μαΐου ώρα 13:00.

Τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2013 και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στην αίθουσα Βασίλη Κατσή (Φαν Βαϊκ και Λεωφ. Ποσειδώνος).

Τo Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων θα παραστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο ώστε εκ νέου να θέσουμε τις ενστάσεις μας για την άκριτη παραχώρηση των χώρων του σχολείου μας σε εξωσχολικούς φορείς, επηρεάζοντας την εύρυθμη λειτουργία του.

 

Παράλληλα, εκφράζουμε τη δυσαρέσκειά μας, για την παράλογη εκ νέου προώθηση του θέματος στη Δ.Ε.Π., αγνοώντας προκλητικά την ομόφωνη απόφαση της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής. 

Το Δ.Σ. του συλλόγου απέστειλε επιστολή προς την Ένωση Γονέων Αλίμου ώστε να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες (Διαβάστε την επιστολή).

Καλούμε όλους τους γονείς του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αλίμου να παρευρεθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο την Δευτέρα !!!

 

3o Δημοτικό Σχολείο Αλίμου

Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση Η Μάσκα του Διαδικτύου

booked.net

Επικοινωνία

  Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

  Σχολείο : 210 98 29 800

  Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.