Αγορά μουσικών οργάνων

Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Αλίμου συμμετέχει στο πρόγραμμα Σπουδών Μουσικής για το "Νέο Σχολείο", εκφράζοντας ένα όραμα για ένα νέο Σχολείο και το σταδιακό μετασχηματισμό της Παιδείας στη βάση μιας πραγματιστικής προσέγγισης του σχολείου.

Το μάθημα της μουσικής αποτελεί ένα αυτόνομο, διακριτό γνωστικό αντικείμενο στο πλαίσιο του μαθήματος της Αισθητικής Αγωγής.

Στην προσπάθεια εμπλουτισμού της αίθουσας μουσικής με όσο το δυνατόν περισσότερα όργανα, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Διδασκόντων, αποφάσισε και υλοποίησε την αγορά 2 νέων μουσικών οργάνων για την αίθουσα της μουσικής και από τον Απρίλιο του 2013 είναι στην διάθεση του σχολείου.

3o Δημοτικό Σχολείο Αλίμου

Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση Η Μάσκα του Διαδικτύου

booked.net

Επικοινωνία

  Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

  Σχολείο : 210 98 29 800

  Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.