Αγορά αναλωσίμων Η/Υ

Η Πληροφορική δεν είναι απλά μια Επιστήμη αλλά μια οικογένεια Επιστημών. Κατά την δεκαετία του 1990 έγινες σημαντικές αλλαγές στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών. Ο αντίκτυπος της ανάπτυξης αυτών των τεχνολογιών στην κοινωνία οδήγησε σε σημαντικές αλλαγές στην οικογένεια των Επιστημών.

Το μέλλον των παιδιών είναι άρρικτα συνδεδεμένο με την έννοια της πληροφορικής.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων προσπαθώντας να βοηθήσει ώστε και το συγκεκριμένο μάθημα να γίνει με όλα τα απαραίτητα μέσα, προχώρησε σε αγορά αναλωσίμων (μελάνια εκτυπωτών, CD, DVD κλπ.) και περιφερειακών συσκευών Η/Υ (πληκτρολόγια, ποντίκια) και την Τετάρτη 8/11/2012 όλα τα παραπάνω παραδόθηκαν στον Διευθυντή του σχολείου κο Μπότση.

Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων

σχολ. έτος 2019 - 2020

 

 Η Μάσκα του Διαδικτύου

booked.netΕπικοινωνία

  Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

  Σχολείο : 210 98 29 800

  Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.