Δενδροφύτευση

Στο πλαίσιο της βελτίωσης του περιβάλλοντα χώρου του σχολείου και συγκεκριμένα στον προαύλιο χώρο ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων δενδροφύτευσε σε ειδικά βαρέλια το αναρριχώμενο φυτό Ρυγχόσπερμο. 

Το ρυγχόσπερμο (Rhynchospermum jasminoides ή Trachelospermum jasminoides) είναι ένα όμορφο, αειθαλές αναρριχητικό φυτό που αναπτύσσεται γρήγορα. Η γρήγορη ανάπτυξή του ευνοεί τη χρήση του σε κάγκελα, πέργολες, τοίχους κλπ. αλλά και κάτω από δέντρα ή για εδαφοκάλυψη γιατί αναπτύσσεται σε σκιά ή ημισκιά. Είναι ανθεκτικό στις αρρώστιες και αντέχει μέχρι και -10 βαθμούς κελσίου. Το Ρυγχόσπερμο ανθίζει άνοιξη - καλοκαίρι με πολλά λευκά άνθη πολύ αρωματικά σαν του γιασεμιού. Είναι ένα καθαρό φυτό, όπου δεν κάνει ξερά κλαδιά και δεν ρίχνει πολλά φύλλα και προσδοκούμε με αυτό να δημιουργήσουμε ένα πράσινο και ευωδιαστό περίβολο.

Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων

σχολ. έτος 2019 - 2020

 

 Η Μάσκα του Διαδικτύου

booked.netΕπικοινωνία

  Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

  Σχολείο : 210 98 29 800

  Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.