Αγορά ελαστικού τάπητα

og:imageΟ Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων προέβη σε αγορά ειδικού ελαστικού συναρμολογούμενου τάπητα από foam, ο οποίος τοποθετείται στην αίθουσα εκδηλώσεων για προστασία κατά την ώρα του μοντέρνου χορού που γίνεται κάθε Σαββάτο στο σχολείο μας. 

Ο τάπητας βρίσκεται στην διάθεση του σχολείου και μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά την διάρκεια του μαθήματος της Γυμναστικής ή όποιας εκδήλωσης κρίνει ο Σύλλογος Διδασκόντων ότι είναι απαραίτητη η χρήση του.

Άλλωστε η Γυμναστική και ο χορός δυναμώνουν όλο το σκελετό του σώματος και συμβάλλουν στην ψυχική ανάταση και βελτίωση της προσωπικότητας των παιδιών.

Η προστασία από την καταπόνηση των αρθρώσεων που δημιουργεί ένα ανελαστικό δάπεδο, υποβοηθείται σημαντικά με τη χρήση αυτού του ειδικού εξοπλισμού που φροντίσαμε να προμηθεύσουμε το Σχολείο.

Επικοινωνία

Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

Σχολείο : 210 98 29 800

Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.