Αγορά ελαστικού τάπητα

og:imageΟ Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων προέβη σε αγορά ειδικού ελαστικού συναρμολογούμενου τάπητα από foam, ο οποίος τοποθετείται στην αίθουσα εκδηλώσεων για προστασία κατά την ώρα του μοντέρνου χορού που γίνεται κάθε Σαββάτο στο σχολείο μας. 

Ο τάπητας βρίσκεται στην διάθεση του σχολείου και μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά την διάρκεια του μαθήματος της Γυμναστικής ή όποιας εκδήλωσης κρίνει ο Σύλλογος Διδασκόντων ότι είναι απαραίτητη η χρήση του.

Άλλωστε η Γυμναστική και ο χορός δυναμώνουν όλο το σκελετό του σώματος και συμβάλλουν στην ψυχική ανάταση και βελτίωση της προσωπικότητας των παιδιών.

Η προστασία από την καταπόνηση των αρθρώσεων που δημιουργεί ένα ανελαστικό δάπεδο, υποβοηθείται σημαντικά με τη χρήση αυτού του ειδικού εξοπλισμού που φροντίσαμε να προμηθεύσουμε το Σχολείο.

3o Δημοτικό Σχολείο Αλίμου

Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση Η Μάσκα του Διαδικτύου

booked.net

Επικοινωνία

  Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

  Σχολείο : 210 98 29 800

  Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.