Καθαρισμός & Συντήρηση Η/Υ

Στο πλαίσιο βελτίωσης και αναβάθμισης των αιθουσών διδασκαλίας των παιδιών, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σε συνεννόηση με τον Σύλλογο Διδασκόντων, το Σάββατο 16/11/2012, προέβη αρχικά σε εκτενή καθαρισμό όλων των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στην αίθουσα πληροφορικής.

Συγκεκριμένα εκτός από τον καθαρισμό στις επιφάνειες των πληκτρολογίων, ποντικιών και οθονών, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων προχώρησε στον καθαρισμό και στο εσωτερικό των Η/Υ ( κυρίως από σκόνη ) χρησιμοποιώντας ειδικά εργαλεία.

Μετά το τέλος του καθαρισμού έγινε συντήρηση του λογισμικού και αναβάθμιση σε όσους Η/Υ ήταν εφικτό.

Παραμένουν όμως λίγοι Η/Υ οι οποίοι είναι ξεπερασμένης τεχνολογίας και θα πρέπει να αντικατασταθούν με νεότερους.

Γι' αυτό το λόγο ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων είναι σε συνεχή επικοινωνία με γονείς και εταιρίες οι οποίοι απέσυραν τους παλαιούς Η/Υ ώστε εάν βρεθούν νέοι, χρησιμοποιημένοι αλλά αξιόπιστοι Η/Υ, να αντικαταστήσουν τους λίγους παλαιούς που έχουν απομείνει στην αίθουσα πληροφορικής.

3o Δημοτικό Σχολείο Αλίμου

Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση Η Μάσκα του Διαδικτύου

booked.net

Επικοινωνία

  Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

  Σχολείο : 210 98 29 800

  Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.