Αποκριάτικο Πάρτυ 2019

Σε μια αίθουσα με 280 άτομα πραγματοποιήθηκε εχτές 24 Φεβρουαρίου 2019 η αποκριάτικη γιορτή του σχολείου μας.

Στο φιλόξενο και ζεστό χώρο του Occasions Function Hall, στο Ελληνικό, μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με πολύ χορό!

Τραγούδια νησιώτικα, λαϊκά αλλά και τραγούδια του καρναβαλιού διασκέδασαν όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, αλλά και ένα μοναδικό magic show από έμπειρο μάγο χάρισε "μαγικές" στιγμές στα παιδιά.

Το ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, θέλει να ευχαριστήσει όλους τους γονείς που εμπιστεύτηκαν και τίμησαν την προσπάθειά του να κάνει μια γιορτή σε ένα ασφαλές περιβάλλον με σεβασμό και αξιοπρέπεια. 

  

Ήταν μια μεγάλη προσπάθεια να βγει η γιορτή άρτια, καθώς διοργανώθηκε σε αίθουσα εκτός σχολικού χώρου και γι' αυτό το λόγο ζητάει την κατανόησή σας για τυχόν λάθη και παραλείψεις. 

Την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019 ο σύλλογος θα ψήσει σουβλάκια για τα παιδιά, στο σχολείο, με την πολύτιμη βοήθεια εθελοντών γονέων. 

Και του χρόνου με υγεία! 

Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων

σχολ. έτος 2019 - 2020

 

 Η Μάσκα του Διαδικτύου

booked.netΕπικοινωνία

  Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

  Σχολείο : 210 98 29 800

  Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.