Αναβολή της αποχαιρετιστήριας γιορτής

Λόγω καιρικών συνθηκών η αποχαιρετιστήρια γιορτή που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο 27 Μαΐου αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Ιουνίιου 2017 με το ίδιο πρόγραμμα.

Το ΔΣ ζητά την κατανόηση σας για την αναστάτωση που δημιουργήθηκε στον προγραμματισμό του καθενός από εμάς. Δυστυχώς όμως η αναμενόμενη κακοκαιρία ήταν κάτι που δεν μπορούσε να αντιμετωπιστεί με διαφορετικό τρόπο καθώς η αναζήτηση εναλλακτικού (στεγασμένου) χώρου απέβηκε άκαρπη λόγω της πληθώρας προγραμματισμένων εκδηλώσεων.

Η επιλογή της Παρασκευής 16 Ιουνίου, παρότι δεν είναι ιδανική για την διαχρονικά επιτυχημένη εκδήλωση του Συλλόγου μας, απέβηκε να είναι η πλέον πρόσφορη με τις ελάχιστες επικαλύψεις από άλλες επίσης προγραμματισμένες εκδηλώσεις και την δύσκολη καθημερινότητα μας.

Η πρόσκληση για να γιορτάσουμε μαζί ανανεώνεται.

Η γιορτή γίνεται για να χειροκροτήσουμε τα παιδιά μας, να αποχαιρετήσουμε την ΣΤ' τάξη που θα ανοίξει τα φτερά της στο Γυμνάσιο πλέον και φυσικά για να διασκεδάσουμε όλοι μαζί, γονείς και παιδιά.

Το σχολείο είναι το κέντρο της καθημερινότητας των παιδιών μας, η πρώτη εμπειρία τους από την κοινωνία, το κέντρο της γειτονιάς μας. Το πρώτο και βασικότερο συστατκό που πρέπει όλοι να συνεισφέρουμε είναι η καλή μας διάθεση.

το Δ.Σ. του Συλλόγου

 

3o Δημοτικό Σχολείο Αλίμου

Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση Η Μάσκα του Διαδικτύου

booked.net

Επικοινωνία

  Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

  Σχολείο : 210 98 29 800

  Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.