Αποκριάτικος χορός 2017

Τα παιδιά μας διασκέδασαν τα τμήματα δημιουργικής απασχόλησης με παραδοσιακούς αλλά και μοντέρνους χορούς, η κλόουν Ντόντο, ο "τροχός της τύχης" αλλά και επαγγελματίας DJ που "έντυσε" εκδήλωση με τις μουσικές επιλογές του.

 

Φυσικά δεν έλειψαν οι υψηλές παρουσίες, που μαζί με τους γονείς συμπλήρωσαν την γιορτή συμμετέχοντας με το κέφι και την ευρηματικότητα τους.

Στην λαχειοφόρο του συλλόγου μοιράσθηκαν 134 δώρα, προσφορά του Συλλόγου αλλά και επιχειρήσεων της περιοχής μας.

 

Το ΔΣ του συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει την διεύθυνση του Σχολείου για την συνεργασία, τις επιχειρήσεις που πρόσφεραν δώρα, τους εθελοντές που συνεισέφεραν στην οργάνωση της εκδήλωσης αλλά κυρίως στα παιδιά και τους γονείς του συλλόγου μας που μοιράστηκαν το κέφι και την καλή τους διάθεση.

Και του χρόνου !

 

δείτε εδώ την πρόσκληση του αποκριάτικου χορού

3o Δημοτικό Σχολείο Αλίμου

Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση Η Μάσκα του Διαδικτύου

booked.net

Επικοινωνία

  Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

  Σχολείο : 210 98 29 800

  Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.