Χριστουγεννιάτικη Γιορτή 2016

Το Χριστουγεννιάτικο κλίμα έχει αρχίσει να εξαπλώνεται στο σχολείο μας και σας καλούμε σ’ ένα γιορτινό σκηνικό που τα παιδιά θα διασκεδάσουν με  ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΕΣ & ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ενώ οι γονείς θα προμηθευτούμε δωράκια για τους αγαπημένους μας στο BAZAAR που θα υπάρχει στο χώρο. 

Η συμμετοχή και συνεισφορά είναι αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας του Bazaar μας και αν και εσείς διαθέτετε κέφι και ιδέες σας περιμένουμε με τις προσφορές σας όπως: Κατασκευές, Γλυκά, Βιβλία, Παιχνίδια κτλ μέχρι το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, δίδοντάς τα στα μέλη του Συλλόγου Γονέων κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων.  

Για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης, παρακαλούμε, τις μαμάδες που επιθυμούν να εξασκήσουν το ταλέντο τους στη ζαχαροπλαστική και μαγειρική να προσφέρουν κάποια γλυκά ή σνακ στο γιορτινό τραπέζι που θα υπάρχει για τα παιδιά μας.

Με τις θερμότερες ευχές μας για χαρούμενες γιορτές και την ελπίδα να είναι ο καινούργιος χρόνος γεμάτος ευτυχισμένες στιγμές για σας και την οικογένειά σας.

 

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αλίμου

Επικοινωνία

Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

Σχολείο : 210 98 29 800

Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.