Εκδρομή-Πρόγραμμα στο Adventure Park 2016

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ADVENTUREPARK

Άφιξη στο το σχολείο:  8:15-8:30

8:30 το αργότερο πρέπει να είμαστε όλοι στο σχολείο για να επιβιβαστούμε στα πούλμαν. Το σύνολο των συμμετοχών είναι 285 άτομα, και είναι σημαντικό και σε περαιτέρω συνεννόηση με τη διοίκηση του πάρκου να έχουμε φτάσει μέχρι τις 10:00 ώστε να μην ταλαιπωρηθούν τα παιδιά μας στη διαδικασία χωρισμού των ομάδων και εκπαίδευσης. Στην είσοδο του σχολείου θα δείτε αναρτημένη λίστα με το πούλμαν και τον αρχηγό σας. Στις 9:00 το αργότερο θα αναχωρήσει το τελευταίο πούλμαν και παρακαλούμε να μην καθυστερήσετε γιατί θα δημιουργηθούν αλυσιδωτά προβλήματα! Αναμένεται να αναχωρήσουμε από το πάρκο περίπου στις 4-5 το απόγευμα. 

Άφιξη  στο πάρκο

Κατά την αποβίβαση από τα λεωφορεία το προσωπικό του πάρκου θα μας κατευθύνει στον προβλεπόμενο χώρο παραμονής μας για την διάρκεια της ημέρας, όπου εκεί θα μας περιμένει ο υπεύθυνος για το καλωσόρισμα και για τη διευθέτηση των βραχιολιών, δραστηριοτήτων, χρήσης του χώρου εξυπηρέτησης καφέ κτλ. Κατόπιν θα προχωρήσουμε στην διάθεση των βραχιολιών και στο χωρισμό των ομάδων. Τα παιδιά και οι γονείς,  σε μεγάλο βαθμό, έχουμε φροντίσει να επιβιβαστούν ανά ομάδες όπως περίπου θα γίνει ο διαχωρισμός για την αποφυγή των καθυστερήσεων.

Ομάδα A: Γονείς και παιδιά ηλικίες 3 έως 7 ετών που παίζουν στα Σκιουράκια με την συνοδεία των γονέων αυστηρά.

Ομάδα B: Γονείς και παιδιά ηλικίες  7 και ύψος ελάχιστο 1,25μ έως 11 ετών που παίζουν  στις Αλεπούδες.

Ομάδα Γ: Γονείς και παιδιά ηλικίες  11έως 14 και ύψος ελάχιστο 1,45μ  που παίζουν στους Λύκους .

Ομάδα Δ: Γονείς και παιδιά ηλικίες  14+ και ύψος ελάχιστο 1,60μ έως 11 ετών που παίζουν στους Αετούς και Λύκους.

Ανά ομάδες όπως είμαστε ήδη προετοιμασμένοι το προσωπικό του πάρκου θα μας περιμένει με τις αντίστοιχες πινακίδες στον  χώρο συγκέντρωσης  για την παραλαβή των βραχιολιών.

Ποιες δραστηριότητες μπορούμε να κάνουμε?:

 

Κόστος 10€: Το βασικό βραχιόλι των εναέριων διαδρομών  περιλαμβάνει το παιχνίδι στα δένδρα και η διάρκεια του δεν μπορεί βάση κανονισμού ασφάλειας να ξεπερνά τις 3 ώρες. Αν παραδώσουμε τον εξοπλισμό νωρίτερα δεν μπορούμε να τον ξαναβάλουμε. Επίσης ο εξοπλισμός σε περίπτωση που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε το wc θα πρέπει να βγαίνει μόνο από το προσωπικό και να τοποθετείται πάλι αυστηρά από το προσωπικό του πάρκου. Καλό θα ήταν λοιπόν πριν φορέσουμε τον εξοπλισμό να περάσουμε από το wc. Το βραχιόλι δεν θα το φορέσουν τα παιδιά μόνα τους, αλλά θα φορεθεί από το προσωπικό του πάρκου. Το βραχιόλι αυτό μας δίνει την δυνατότητα κάποιων εκπτώσεων στα παιχνίδια που δεν είναι στη τιμή του. Έτσι για την τοξοβολία έχουμε έκπτωση 2€, οπότε από 6€ που είναι το κανονικό κόστος, πληρώνουμε αν θέλουμε να κάνουμε  στο κεντρικό ταμείο 4€ για να παραλάβουμε το εισιτήριο. Για το τραμπολίνο επίσης 2€ οπότε και για αυτό πληρώνουμε αντίστοιχα 4€. Γενικά όμως παρατηρούνται μεγάλες αναμονές στο τραμπολίνο, οπότε ανάλογα κανείς αποφασίζει. Αν θέλουμε να κάνουμε και αράχνη το βραχιόλι των συνοδών έχει και αυτό μια έκπτωση των 2€ οπότε πάλι ισχύει το ίδιο πληρώνουμε 4€  από 6€.

 

Κόστος 2€:  Το βραχιόλι εισόδου και παραμονής στον χώρο εκτός από την προαναφερόμενη έκπτωση μας δίνει το δικαίωμα να πάρουμε ένα προϊόν πχ καφέ και νερό.  Αν θελήσουμε κάτι επιπλέον για εμάς και τα παιδιά θα πρέπει φορώντας το βραχιόλι μας να περάσουμε πρώτα από το ταμείο να πάρουμε απόδειξη και μετά να παραγγείλουμε στο μπαρ. Τα βραχιόλια αυτά θα τα έχει κος Ζαρουχλιώτης.

 

Κανονισμός ασφαλείας και λειτουργίας:

Οι συμμετέχοντες στις εναέριες διαδρομές ηλικίας άνω των 7 ετών θα πρέπει να έχουν τις ασφάλειες (κρίκους) όπως θα μας δείξει το προσωπικό του πάρκου. Αν δεν τηρήσουμε τον κανόνα οι επιτηρητές των εναέριων διαδρομών θα σας δείξουν κίτρινη κάρτα σαν προειδοποίηση και στην δεύτερη παρατήρηση, κόκκινη με αποτέλεσμα να χάσουμε το βραχιόλι. Μπορούν και οι ενήλικες να παίξουν στις εναέριες διαδρομές φθάνοντας σε ύψος 18 μέτρων με πολύ μεγάλες τροχαλίες! Μακριά μαλλιά θα πρέπει να είναι πιασμένα με λαστιχάκι και δεν θα πρέπει να έχουμε αιχμηρά αντικείμενα στις τσέπες μας.

 

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ

Οι συνοδοί να κάθονται αποκλειστικά στο χώρο που θα έχουμε δεσμεύσει και όχι να διασκορπιστούν στα διάφορα παγκάκια και καρέκλες του χώρου, σεβόμενοι και τους υπόλοιπους μεμονωμένους επισκέπτες. Επίσης να σας παρακαλέσουμε για την καθαριότητα του χώρου. Παντού υπάρχουν κάδοι ανακύκλωσης και απορριμμάτων και πριν την αναχώρησή μας να φροντίσουμε για τα σκουπίδια μας.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι στο πάρκο δεν πωλούνται φαγώσιμα οπότε αν έχετε αμελήσει θα μπορείτε να κάνετε παραγγελία από τα Goodys ή από μια ταβέρνα στην περιοχή. Τα τηλέφωνα για τις παραγγελίες βρίσκονται στο κεντρικό ταμείο.

Φροντίστε τα παιδιά να έχουν αθλητική ένδυση, με καπέλα, αντηλιακή κρέμα και κρέμα για τσιμπήματα τύπου Fenistil.

Επίσης προτείνουμε να προμηθευτείτε τον πρωινό ΚΑΦΕ σας πριν την άφιξή σας (χωρίς όμως να αργήσετε !!!) για να μην δημιουργηθούν ουρές και προβλήματα με την ταυτόχρονη ζήτηση. Αν όχι λίγη υπομονή στο χώρο για καφέ και καλή διάθεση και θα εξυπηρετηθείτε σύντομα.

 

 

 

Καλή διασκέδαση σε όλους!!! 

 

Ο Σύλλογος Γονέων 3ου Δημοτικού Αλίμου

 

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Η είσοδος στον χώρο σημαίνει την πλήρη αποδοχή των κανόνων λειτουργίας και ασφάλειας του.

Το Adventure Park προσφέρει δραστηριότητες και περιπέτειες στην φύση. Στις εναέριες διαδρομές, ο συμμετέχοντας διανυει με αυτονομία διαδρομές σε ύψος πάνω και ανάμεσα στα δένδρα. Η δραστηριότητα αποτελείται από αυξανόμενης δυσκολίας περάσματα που χαρακτηρίζεται από χρωματική κωδικοποίηση: πράσινο, κόκκινο και μαύρο.

Το πάρκο προσφέρει:

•Την προμήθεια του εξοπλισμού αυτασφάλειας για τις εναέριες διαδρομές.

•Την περιγραφή των δραστηριοτήτων μαζί με τις οδηγίες για τη χρήση του εξοπλισμού.

•Την εφαρμογή τους σε μια δοκιμαστική διαδρομής

•Την παροχή συμβουλών κατόπιν αιτήματος από τους επισκέπτες

Όροι Συμμετοχής & Εισόδου στο πάρκο

•H παραμονή στον χώρο επιτρέπεται μόνο στους κατόχους βραχιολιών εισόδου ή δραστηριότητας στις εναέριες διαδρομές.

•Απαγορεύεται η πρόσβαση στις εγκαταστάσεις στο κοινό εκτός των ωρών λειτουργίας

•Κατά την παραμονή στο χώρο όλοι οι επισκέπτες πρέπει να φορούν βραχιόλι δραστηριότητας ή εισόδου πληρώνοντας το αντίστοιχο τίμημα στο κεντρικό ταμείο.

•Ο επισκέπτης συνίσταται να έχει προσαρμοσμένη ένδυση σε σχέση με τη δραστηριότητα.

•Για τη δική σας ασφάλεια τα μακριά μαλλιά πρέπει να είναι δεμένα και να απομακρύνετε από πάνω σας φουλάρια, κλειδιά, αιχμηρά αντικείμενα κασκόλ και γενικά ότι εμποδίζει το σημείο του λαιμού ή δημιουργεί κίνδυνο τραυματισμού σας.

•Δεν επιτρέπονται κατοικίδια ζώα ακόμα και δεμένα με το λουρί τους όπου προβλέπεται.

•Οι συμμετέχοντες στις δραστηριότητες πρέπει να βρίσκονται σε φυσική και πνευματική υγεία. Οι δραστηριότητες του πάρκου δεν επιτρέπονται σε γυναίκες κατά την κύηση και σε άτομα με προβλήματα υγείας απαγορευτικά για τη συμμετοχή τους στις δραστηριότητες αυτές (π.χ. αλλεργία, καρδιοπάθειες, ορθοπεδικά, ιλίγγους, υψοφοβία, ακροφοβία κλπ).

•Η διεύθυνση του πάρκου δύναται να αποβάλλει επισκέπτη ο οποίος με τη συμπεριφορά του μπορεί να προκαλέσει ταραχή στους λοιπούς επισκέπτες και την οργάνωση του πάρκου, χωρίς να του επιστρέψει το εισιτήριο. Η μέγιστη διάρκεια των εναέριων διαδρομών δε μπορεί να υπερβαίνει τις 3 ώρες. Σε περίπτωση που αποχωριστείτε τον εξοπλισμό ασφαλείας με δική σας πρωτοβουλία ο εξοπλισμός δε δύναται να επανατοποθετηθεί και αυτόματα τερματίζει η δραστηριότητα στις εναέριες διαδρομές

•Είστε στην φύση: καλείστε να υιοθετήσετε μία συνετή και υπεύθυνη συμπεριφορά.

•Το Adventure Park δεν φέρει καμία ευθύνη για τη μη τήρηση των κανονισμών και οδηγιών ασφαλείας.

•Το Adventure Park δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε ατύχημα ή ζημιά στο χώρο του πάρκου και του παρκινγκ που σχετίζεται με την πανίδα, την χλωρίδα (έντομα, ζώα, φυτά κλπ), τα φυσικά φαινόμενα και τα τυχαία η απρόβλεπτα περιστατικά ή τη μη τήρηση του παρόντος κανονισμού.

•Το Adventure Park δεν ευθύνεται για απώλεια ή κλοπή αντικειμένων ή άλλων ζημιών λόγω έκτακτων περιστατικών και καιρικών συνθηκών στο χώρο του πάρκου και του παρκινγκ.

Οδηγίες για την ασφάλεια

•Όλες οι οδηγίες ασφάλειας σας δίνονται πριν την έναρξη της δραστηριότητας. Η παρακολούθηση κατά την ενημέρωση των οδηγιών ασφάλειας είναι υποχρεωτική για όλους τους συμμετέχοντες.

•Η συμμετοχή σας στη διαδρομή επίδειξης είναι υποχρεωτική. Ελέγξτε τον εξοπλισμό αυτασφάλειας σας μαζί με το προσωπικό μας πριν ξεκινήσετε.

•Απαγορεύεται η ανάβαση και οι δραστηριότητες στα δέντρα χωρίς τον εξοπλισμό αυτασφάλειας.

•Σε όλη τη διαδρομή πάνω στα δέντρα πρέπει να παραμείνετε δεμένοι με τουλάχιστον έναν κρίκο με κόκκινη σήμανση στο σύρμα ασφαλείας με την αντίστοιχη κόκκινη ταινία σε αντίθετη περίπτωση διατρέχεται κίνδυνο ατυχήματος για τον οποίο η εταιρεία δεν φέρει ευθύνη.

•Απαγορεύεται να βάζετε το χέρι σας στο σύρμα των δέντρων όταν αναπτύσσετε ταχύτητα και γενικά μπροστά από την τροχαλία, επειδή υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού.

•Απαγορεύεται η παραμονή σε κάθε πλατφόρμα περισσότερων των δύο (2) ατόμων και ανάμεσα στα σύρματα των δέντρων περισσότερων του ενός (1).

•Κατά τη διάρκεια μιας διαδρομής απαγορεύεται να κατεβείτε μόνος/η σας από την πλατφόρμα. Καλέστε το προσωπικό και περιμένετε να σας βοηθήσει να κατεβείτε εφόσον το επιθυμείτε..

•Οι συνοδοί των ανηλίκων είναι υπεύθυνοι για την ασφάλεια των ανηλίκων. Οι συνοδοί οφείλουν να παρευρίσκονται στην αρχική διαδρομή επίδειξης και να παραμένουν στο χώρο των δραστηριοτήτων εφιστώντας την προσοχή στους ανήλικους για την τήρηση του κανονισμού ασφαλείας.

•Συμμετέχετε στις δραστηριότητες αυτόνομα: είστε υπεύθυνοι για την ασφάλειά σας.

Δεχόμαστε ευχαρίστως τις προτάσεις και παρατηρήσεις σας για την βελτίωση των υπηρεσιών μας. Για τον σκοπό αυτό παρακαλούμε συμπληρώσατε το ειδικό δελτίο που βρίσκεται στη διάθεσή σας στον χώρο υποδοχής.

 

Σας ευχόμαστε καλή διημέρευση στο ADVENTURE PARK

 

3o Δημοτικό Σχολείο Αλίμου

Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση Η Μάσκα του Διαδικτύου

booked.net

Επικοινωνία

  Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

  Σχολείο : 210 98 29 800

  Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.