Ετήσια εκδρομή 2013 - Πρόγραμμα

Η εκδρομή που έχει σχεδιάσει ο Σύλλογος Γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αλίμου μαζί με την Playfools στο Σχοινιά είναι μια εναλλακτική πρόταση για ημερήσια εκδρομή δίπλα στη θάλασσα και μέσα σε πευκοδάσος (πευκοδάσος Σχοινιά).

Ημερομηνία: Κυριακή 26 Μαϊου 2013

Δραστηριότητες-πρόγραμμα:

09:00                      Αναχώρηση

10:30 – 14:30       Κυρίως Πρόγραμμα

Αθλήματα (mini τουρνουά)

Ελεύθερη ώρα & κολατσιό

Παιχνίδια εξερεύνησης & περιπέτειας στο Πευκοδάσος (κυνήγι θησαυρού, ομαδικές αποστολές, παιχνίδια δεξιοτήτων)

 

15:00                      Λήξη προγράμματος

Το μπάνιο στη θάλασσα  ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ από τις δραστηριότητες της ομάδας.

Αντ' αυτού, προβλέπονται ως τελευταία δραστηριότητα τα "Παιχνίδια Νερού", κατά τα οποία τα παιδιά θα παίξουν παιχνίδια χρησιμοποιώντας το νερό της θάλασσας, και θα δροσιστούν μετά από μια γεμάτη μέρα (π.χ παιχνίδι στόχου με νεροπίστολα κλπ).

Κατά τη διάρκεια του κυρίως προγράμματος υπάρχει η δυνατότητα να μπει ως δραστηριότητα η κατασκευή από τα παιδιά ενός αναμνηστικού αντικειμένου (π.χ κορνίζα από ξύλα, σπάγγο και χαρτόνι).

(επιπλέον χρέωση: 3ανα παιδί)

Φαγητό: Προτείνεται πικ νικ ή φαγητό στις ταβέρνες της περιοχής

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πραγματοποιούνται στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μια εβδομάδα πριν την διεξαγωγή της εκδρομής.

Τα παιδιά πρέπει να φοράνε αθλητική περιβολή και παπούτσια κλειστά, να έχουν μαζί τους καπέλο, παγουράκι με νερό και μία δεύτερη αλλαξιά με ρούχα. 

Επικοινωνία

Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

Σχολείο : 210 98 29 800

Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.