Πιστοποιητικό Υιοθεσίας "Αστέρι της Ευχής" 2019-2020

Στο πλαίσιο των φιλανθρωπικών δράσεων του σχολείου μας, συμμετείχαμε και φέτος στο πρόγραμμα “Αστέρι της Ευχής” που πραγματοποιεί ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Make-A-Wish. 

Μια δωρεά των 2 ευρώ είναι αρκετή και εμείς κάναμε τη διαφορά!

Συνολικά αγοράστηκαν 200 αστεράκια από τα παιδιά του σχολείου μας, εκπληρώνοντας την ευχή του μικρού Δημήτρη, προσφέροντάς του χαρά, ελπίδα και δύναμη!

Γιατί η εκπλήρωση της ευχής ενός παιδιού που νοσεί από κάποια σοβαρή ασθένεια, έχει τη δύναμη να το κάνει να πιστέψει ότι όλα μπορούν να συμβούν! Ακόμα και το πιο σπουδαίο, να γίνει καλά!

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς, που με αυτή τη μικρή και συμβολική κίνηση βοηθήσατε να δώσει το σχολείο μας χαρά στον μικρό Δημήτρη!

Εκ του ΔΣ

 

 

 

 

3o Δημοτικό Σχολείο Αλίμου

Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση Η Μάσκα του Διαδικτύου

booked.net

Επικοινωνία

  Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

  Σχολείο : 210 98 29 800

  Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.