"Τα πιο Κουλ… Κάλαντα": Η θεατρική Παράσταση της Β’ Τάξης

Mια εξαιρετική θεατρική παράσταση παρουσίασαν τα παιδιά της Β’ Τάξης του σχολείου μας, την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019 στις 18:30μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας.

        

Τα παιδιά μέσα από την υπέροχη ερμηνεία τους μας ταξίδεψαν σε ένα μακρινό βασίλειο, όπου ο Βασιλιάς του, ο κύριος Κουλ, είναι πολύ ευαίσθητος στους ενοχλητικούς ήχους, τόσο που θέλει να απαγορευτούν!

Τα Χριστούγεννα είναι πολύ κοντά και τα παιδιά καταστρώνουν ένα μοναδικό σχέδιο για να του αλλάξουν γνώμη, να τραγουδήσουν τα κάλαντα έτσι όπως δεν τα έχει ξανακούσει ποτέ!

  

Με τη βοήθεια της μουσικού μας, Κας Γκαρίπη Νίκης, στη συγγραφή κειμένων, τη μουσική επιμέλεια και την διδασκαλία ορχήστρας, καθώς και με την βοήθεια των δασκάλων τους Κες. Γωγώ Σκούμπαφλου (Β1) και Έφη Τζώρτζη (Β2) τα παιδιά των δύο τμημάτων της Β’ τάξης παρουσίασαν «Τα πιο Κουλ… Κάλαντα» εντυπωσιάζοντας όλους, εκπαιδευτικούς, γονείς και παιδιά με την ερμηνεία τους και το παίξιμό τους. 

Μια εξαιρετική δουλειά από όλους, που επιβραβεύτηκε με ένα ζεστό χειροκρότημα.

Πολλά συγχαρητήρια!

Εκ του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων

Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων

σχολ. έτος 2019 - 2020

 

 Η Μάσκα του Διαδικτύου

booked.netΕπικοινωνία

  Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

  Σχολείο : 210 98 29 800

  Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.