Βράβευση του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αλίμου

Η μαθήτρια του 3ου Δημοτικού Σχολείου ΑλίμουΧριστίνα Σαλή, και στιχουργός του τραγουδιού «Η μάσκα του διαδικτύου» βραβεύθηκε κατά τη διάρκεια του 5ου Συνεδρίου ICT SECURITY WORLD.

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019 στο Ξενοδοχείο Τιτάνια, με την αιγίδα και την παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης,και σημαντικούς Ομιλητές του Επαγγελματικού, Πανεπιστημιακού και Ερευνητικού τομέα της Ψηφιακής Ασφάλειας με βασικό θεματικό άξονα: «Ψηφιακός Μετασχηματισμός και ΚυβερνοΑσφάλεια εν μέσω Cloud, Mobile Apps, 5G και Artificial Intelligence».

Η «Η μάσκα του διαδικτύου»  είχε λάβει το 1ο Βραβείο στο διαγωνισμό «Go Bubble 2018: Ένα τραγούδι για την ασφάλεια στο Διαδίκτυο» στο πλαίσιο της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου, που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το δίκτυο Insafe/INHOPE

Η απονομή του Βραβείου στην Χριστίνα, οι τιμητικές Διακρίσεις στην τάξη της, στην Δασκάλα μας, κα Νίκη Γκαρίπη, που είχε την επιμέλεια και τον συντονισμό της συμμετοχής στον Διαγωνισμό του Δικτύου Insafe/INHOPE θα γίνει σε συνεργασία με την οικογένειά της, την Διεύθυνση του Σχολείου και τον Δήμαρχο Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη.

Παρόν στην Βράβευση ήταν ο δήμος Αλίμου μέσω του κ. Στέφανου Διαμαντή, Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αλίμου, ο οποίος παρέλαβε σχετικό Αναμνηστικό Δίπλωμα.

Πολλά συγχαρητήρια!

Εκ του ΔΣ

 

 

 

3o Δημοτικό Σχολείο Αλίμου

Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση Η Μάσκα του Διαδικτύου

booked.net

Επικοινωνία

  Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

  Σχολείο : 210 98 29 800

  Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.