"Εδώ Πολυτεχνείο" από τα Παιδιά της Ε' Τάξης

 Με ενδιαφέρον και συγκίνηση παρακολούθησαν σήμερα Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019  το πρωί εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές την σχολική γιορτή για την επέτειο του Πολυτεχνείου που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας.

Οι μαθητές της  Ε΄ τάξης του σχολείου μας με τις δασκάλες τους, κ. Παραμπάτη Βιολέττα και κ. Δεσπότη Ελευθερία μας μετέφεραν μέσα από αφηγήσεις και σκετς στη ταραχώδη περίοδο της Δικτατορίας, την περίοδο όπου οι φοιτητές με μοναδικό τους όπλο την ψυχή τους στάθηκαν απέναντι στα τανκς για «Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία».

   

 

Οι μαθητές μας, μέσα από την εξαιρετική τους δουλειά, αναζωπύρωσαν μνήμες και συναισθήματα και μας υπενθύμισαν για ακόμη μια φορά ότι η Δημοκρατία δεν υπήρξε ποτέ δεδομένη και πάντοτε κερδιζόταν με αγώνες.

Την ατμόσφαιρα συμπλήρωσαν θαυμάσια επετειακά τραγούδια (χορωδία) υπό την καθοδήγηση της μουσικού μας, Κας. Γκαρίπη - Καριπίδου Νίκης.

Μια εξαιρετική δουλειά από όλους, που επιβραβεύτηκε με ένα ζεστό χειροκρότημα.

Πολλά συγχαρητήρια!

Εκ του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων

3o Δημοτικό Σχολείο Αλίμου

Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση Η Μάσκα του Διαδικτύου

booked.net

Επικοινωνία

  Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

  Σχολείο : 210 98 29 800

  Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.