«Ήταν μια φορά ένας Πόλεμος»

 Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019 στις 10:00 το πρωί πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας,  η γιορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

 Όσοι γονείς και μαθητές παρευρέθηκαν, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την όμορφη γιορτή που ετοίμασαν οι μαθητές και μαθήτριες της Δ’ Τάξης του Σχολείου μας με την βοήθεια των δασκάλων τους, Κα. Δοκιμάκη Μαρία και Κα. Καραγιάννη Αλεξάνδρα.

   

   

 

Το πρόγραμμα με τίτλο «Ήταν μια φορά ένας Πόλεμος» περιλάμβανε Αφηγήσεις και Σκετς από τους μαθητές/τριες της Δ’ Τάξης , ενώ πλαισιώθηκε θαυμάσια και με επετειακά τραγούδια (χορωδία) υπό την καθοδήγηση της μουσικού μας, Κας. Γκαρίπη - Καριπίδου Νίκης.

    

 

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που έλαβαν μέρος και μας παρουσίασαν αυτή την πολύ όμορφη εκδήλωση, γεμάτη μνήμες και συναισθήματα.

Εκ του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων

Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων

σχολ. έτος 2019 - 2020

 

 Η Μάσκα του Διαδικτύου

booked.netΕπικοινωνία

  Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

  Σχολείο : 210 98 29 800

  Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.