Η Αποκριάτικη Παρέλαση του Σχολείου μας!

Στην καθιερωμένη μεγάλη παρέλαση του δήμου μας, «ΚαρναβΆλιμος», σήμερα Κυριακή 10 Μαρτίου 2019, έλαβε μέρος το σχολείο μας. Η θεματολογία μας φέτος «Μικροί Μάγειρες»!

Όλα  τα παιδιά, μαζί με τους γονείς τους, που συμμετείχαν στην παρέλαση, έδωσαν ραντεβού στο σημείο αφετηρία της παρέλασης, όπου και προμηθεύτηκαν από μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, τις στολές τους, ένα σκούφο και μια ποδιά μιας χρήσεως.

  

Με το σύνθημα «Μάγειρες εν δράσει – 3ο Μαγειρέματα» και κρατώντας τις κουτάλες ψηλά, τα παιδιά του σχολείου μας, μαζί με τους γονείς τους, περπάτησαν και ξεφάντωσαν στους ρυθμούς του καρναβαλιού.

Μερικά από τα συνθήματά μας: «Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν», «Οι τηγανιτές πατάτες δεν είναι φαγητό, είναι συναίσθημα», «Μπουκιά και συχώριο», «Τρώω για να ζω, δεν ζω για να τρώω». 

  

 

Στην συμμετοχή μας στην παρέλαση, μας συνόδευσε και ένα εντυπωσιακό άρμα με την οικογένεια Simpsons, που μας παρείχε ο δήμος, και τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ!

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους μαθητές και γονείς που συμμετείχαν φέτος στην  παρέλαση!

Και του χρόνου!

Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων

σχολ. έτος 2019 - 2020

 

 Η Μάσκα του Διαδικτύου

booked.netΕπικοινωνία

  Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

  Σχολείο : 210 98 29 800

  Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.