Δημιουργίες μαθητών

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε όλους όσους επισκέφθηκαν, το 3ο Δημοτικό Σχολείο Αλίμου, τις τελευταίες μέρες του σχολικού έτους 2014-15. 

Μια τεράστια έκθεση έργων τέχνης, που δημιούργησαν οι μαθητές μας καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, στόλισε τους χώρους του σχολείου, κάνοντάς το αλλιώτικα όμορφο.

Κάθε τοίχος και ένας μεγάλος ζωγράφος, κάθε γωνιά και μια ιδιαίτερη δημιουργία των παιδιών μας. 

Ζωγραφική, γλυπτική, μακέτες και ένα σωρό άλλες τεχνικές με πρωτότυπα υλικά απλώνονταν παντού και έδιναν την ευκαιρία στον επισκέπτη να έρθει σε επαφή με σημαντικά έργα παγκόσμιας κληρονομιάς, μέσα από τα μάτια και την έκφραση των μαθητών μας.

Θέλουμε για άλλη μια φορά να ευχαριστήσουμε τη δασκάλα των εικαστικών του σχολείου μας, κα Νάνσυ Μπαλούτογλου που με το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της, τις πλούσιες δημιουργικές-καλλιτεχνικές δραστηριότητες  και τη κατάλληλη παιδαγωγική αξιοποίηση, μας έδειξε, πως μπορεί και το δημόσιο σχολείο να προσφέρει ερεθίσματα για τη καλλιέργεια της αιθητικής καθώς και την ευκαιρία για μια προσωπική σχέση των μαθητών με τον πολιτισμό.

 


Φωτογραφίες από την έηθεση

3o Δημοτικό Σχολείο Αλίμου

Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση Η Μάσκα του Διαδικτύου

booked.net

Επικοινωνία

  Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

  Σχολείο : 210 98 29 800

  Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.