Το σχολείο των ονείρων μας

Μεγάλη επιτυχία για το 3ο Δημοτικό Σχολείο Αλίμου και συγκεκριμένα για τους μαθητές της τάξης του Ε2.

Το βίντεο από τη συμμετοχή της τάξης Ε2 του 3ου Δημοτικού σχολείου Αλίμου σε συνεργασία με την Γ1 τάξη του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Δημιουργικής Έκφρασης για μαθητές Δημοτικών Σχολείων κατατάχθηκε στις 3 πρώτες θέσεις. 

Σας προσκαλούμε λοιπόν το Σάββατο 9/5/2015 και ώρα 18:30 να παρευρεθείτε στην τελετή βράβευσης μέσω τηλεδιάσκεψης στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αλίμου. 

Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στη συμμετοχή μας καθώς και στις υπεύθυνες δασκάλες κα Νάνσυ Μπαλούτογλου που έχει δώσει άλλο "χρώμα" στο σχολείο μας, και την κα Αθανασία Φεύγα για αυτή της την πρωτοβουλία!

 

 

 

Διαβάστε την επιστολή του πανεπιστημίου Κρήτης

 

Δείτε το βίντεο από τη συμμετοχή της τάξης Ε2 του 3ου Δημοτικού σχολείου Αλίμου σε συνεργασία με την Γ1 τάξη του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Δημιουργικής Έκφρασης για μαθητές Δημοτικών Σχολείων.  


 

 

3o Δημοτικό Σχολείο Αλίμου

Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση Η Μάσκα του Διαδικτύου

booked.net

Επικοινωνία

  Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

  Σχολείο : 210 98 29 800

  Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.