Τράπεζα Αίματος 3ου Δημοτικού Σχολείου Αλίμου

Ο Δήμος Αλίμου στην προσπάθεια του να ανταποκριθεί στις ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες για αίμα, θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 24 και το Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014, Εθελοντική Αιμοδοσία, από τις 10.00 μέχρι τις 13.00, στο χώρο των Δημοτικών Ιατρείων του Δήμου Αλίμου (Αριστοτέλους 25 και Αυξεντίου γωνία), τηλέφωνο: 210 9886947 και 210 9886950.

H αιμοδοσία γίνεται σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Ασκληπιείου Βούλας.

Σας επισημαίνουμε ότι Αίμα μπορούν να δώσουν:

Άτομα από 18 έως 62 ετών.

H αιμοδοσία διαρκεί μόνο 10 λεπτά, είναι ανώδυνη και απολύτως ασφαλής.

Την ίδια ώρα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε ιατρική εξέταση και ενδεχόμενα να δεχτούμε κάποια ιατρική συμβουλή.

Σε μια στιγμή ανάγκης καλύπτεται σε αίμα ο αιμοδότης ή οι οικείοι του, χωρίς καμία ταλαιπωρία.

Σε όλους τους αιμοδότες χορηγείται ειδική κάρτα εθελοντή αιμοδότη.

Ενισχύοντας το σύστημα των προηγούμενων εθελοντικών αιμοδοσιών ο Δήμος Αλίμου φρόντισε να δημιουργηθούν υποκατηγορίες στην τράπεζα αίματος του Δήμου και ν' ανοιχτεί ξεχωριστή καρτέλα για το κάθε σχολείο.

Κατόπιν και δικού μας αιτήματος  που έχει ήδη τεθεί στην τελευταία μας Γενική συνέλευση έχει ήδη δημιουργηθεί υποομάδα τράπεζας αίματος και για το 3ο Δημοτικό Σχολείο Αλίμου.

Οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί θα μπορούν να δηλώνουν κατά την αιμοληψία το σχολείο μας και να καταχωρούνται στη σχετική καρτέλα.

Θεωρούμε ότι με αυτό τον τρόπο μπορεί να ενισχυθεί η συμμετοχή των εθελοντών στην αιμοδοσία καθώς και να διευκολυνθεί η εύρεση μονάδων αίματος από ανθρώπους του σχολικού ή μη περιβάλλοντος όταν παραστεί ανάγκη. 

Είναι σημαντικό να ενισχύσουμε αυτή τη νέα προσπάθεια και να δημιουργήσουμε ένα ικανό αριθμό μονάδων αίματος για το σχολείο μας. 

 

Με εκτίμηση,

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων

 

3o Δημοτικό Σχολείο Αλίμου

Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση Η Μάσκα του Διαδικτύου

booked.net

Επικοινωνία

  Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

  Σχολείο : 210 98 29 800

  Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.