Αθλητική Δραστηριότητα στο Δήμο Αλίμου

Την Κυριακή 23-2-2014  πρωί, θα διεξαχθούν στον Άλιμο αγώνες δρόμου 10 χλμ., και 3 χλμ. και 1 χλμ. για παιδιά δημοτικού των τάξεων Δ΄,Ε΄ και ΣΤ΄.

Οι αγώνες αυτοί θα είναι οι πρώτοι από μια σειρά πέντε (5) αγώνων τύπου GRAND PRIX οι οποίοι θα συνεχισθούν και σε άλλους Δήμους σύμφωνα με τη συνημμένη προκήρυξη. Διοργανώνονται από τον Αθλητικό Όμιλο FEEL GOOD Sports Club και έχουν την επωνυμία "ATTIKA RUN & FUN Grand Prix"

Ο Δήμος μας δια του Αθλητικού και Πολιτιστικού του φορέα (ΘΟΠΑΑ) έχει αναλάβει την υποχρέωση να διευκολύνει την διοργάνωση και την ενημέρωση ενός αθλητικού γεγονότος μείζονος σημασίας για την πόλη μας, στο οποίο θα συμμετάσχει μεγάλος αριθμός πολιτών από όλο το λεκανοπέδιο.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση του Γραφείου Παιδείας                                  Διαβάστε την προκύρηξη του αγώνα

Επικοινωνία

Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

Σχολείο : 210 98 29 800

Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.