Τράπεζα Αίματος 3ου Δημοτικού Σχολείου Αλίμου

Την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου και το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014 θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία στο χώρο των ΝΕΩΝ Δημοτικών Ιατρείων του  Δήμου Αλίμου (γωνία Αριστοτέλους 25 & Αυξεντίου - 1ος όροφος).

Οι ώρες της αιμοληψίας είναι από 10:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ. Για την αιμοληψία θα πραγματοποιήσει κλιμάκιο του Νοσοκομείου Ασκληπιείου Βούλας.

Ενισχύοντας το σύστημα των προηγούμενων εθελοντικών αιμοδοσιών ο Δήμος Αλίμου φρόντισε να δημιουργηθούν υποκατηγορίες στην τράπεζα αίματος του Δήμου και ν' ανοιχτεί ξεχωριστή καρτέλα για το κάθε σχολείο.

Κατόπιν και δικού μας αιτήματος  που έχει ήδη τεθεί στην τελευταία μας Γενική συνέλευση θα δημιουργηθεί υποομάδα τράπεζας αίματος και για το 3ο Δημοτικό Σχολείο Αλίμου.

Οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί θα μπορούν να δηλώνουν κατά την αιμοληψία το σχολείο μας και να καταχωρούνται στη σχετική καρτέλα.

Θεωρούμε ότι με αυτό τον τρόπο μπορεί να ενισχυθεί η συμμετοχή των εθελοντών στην αιμοδοσία καθώς και να διευκολυνθεί η εύρεση μονάδων αίματος από ανθρώπους του σχολικού ή μη περιβάλλοντος όταν παραστεί ανάγκη. 

Είναι σημαντικό να ενισχύσουμε αυτή τη νέα προσπάθεια και να δημιουργήσουμε ένα ικανό αριθμό μονάδων αίματος για το σχολείο μας. 

Διαβάστε περισσότερα στο site του Δήμου Αλίμου.

 

Με εκτίμηση,

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων

 

Επικοινωνία

Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

Σχολείο : 210 98 29 800

Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.