Κυλικείο σχολείου

Το σχολικό κυλικείο αποτελεί σημείο αναφοράς για την  υγεία των μαθητών καθότι, η γρήγορη διατροφή (fast food),η καθιστική ζωή, οι ώρες που δαπανούν οι μαθητές μπροστά στον Η/Υ, την τηλεόραση και κατά την διάρκεια των μαθημάτων, ευνοούν την αύξηση του σωματικού τους βάρους και την κακή τους διάθεση.

Τα προϊόντα που πωλούνται στα κυλικεία δημοσίων και ιδιωτικών σχολείων θα πρέπει να είναι υγιεινά και θρεπτικά καθώς αντιπροσωπεύουν μία χώρα και ένα λαό που δίδαξε τις αρχές της διατροφής.

Με νέα υγειονομική διάταξη που εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας μπαίνουν νέοι όροι στην διατροφή των παιδιών στα σχολεία. 

Όπως αναφέρει το υπουργείο Υγείας η κατάργηση της μέχρι στιγμής ισχύουσας Υγειονομικής διάταξης και η αντικατάστασή της από νέα κρίθηκε απαραίτητη αφού λήφθηκε υπόψη η ανάγκη θέσπισης υγειονομικών όρων και προϋποθέσεων για την ίδρυση και λειτουργία των σχολικών κυλικείων που να είναι σύμφωνοι με την ισχύουσα εθνική και κοινοτική νομοθεσία καθώς και σύμφωνοι με τα πρόσφατα επιστημονικά δεδομένα για την πρόληψη της παιδικής παχυσαρκίας και γενικότερα των χρόνιων νοσημάτων που συνδέονται με την διατροφή.


Φωτογραφίες από τα προϊόντα του κυλικείου μας

Επικοινωνία

Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

Σχολείο : 210 98 29 800

Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.